Gem Jobs
Image default
Bedrijven

Een doos op maat voor je bedrijf

Heb je je eigen onderneming en verkoop je regelmatig producten via online webshops? Dan wordt het soms moeilijk om te voldoen aan alle verschillende openstaande bestellingen die je hebt. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om de juiste maat verzenddozen te krijgen waarin je producten passen. In dat geval kun je er beter voor kiezen om deze dozen te laten maken door een andere partij.

Voordelen van een doos op maat

Er zijn veel verschillende voordelen voor dozen die op maat zijn gemaakt. Zo kan het ervoor zorgen dat je in elke situatie beschikt over een geschikte doos waarin je producten passen. Bovendien wordt het makkelijker om de geschikte dozen voor je producten te regelen omdat je niet afhankelijk bent van de standaard maten van een verzenddoos. Tenslotte hebben dozen op maat de mogelijkheid om voorzien te worden van een eigen bedrijfskleur en een eigen persoonlijk logo. Dit zal ervoor zorgen dat je dozen meteen herkenbaar worden en soort gelijke uitstraling hebben van dozen afkomstig van bol.com of Cool blue.

Nadelen doos op maat

Er zijn ook nadelen voor een doos op maat. Het belangrijkste nadeel is dat de kosten voor het maken van deze dozen hoog zijn en daardoor een grote investering vereisen. Een doos op maat dient ook nog voorzien te worden van een persoonlijke uitstraling van het bedrijf en daardoor dienen er veel kosten te worden gestoken in de opmaak van het logo en de versiering van de doos. Denk hierbij aan een bepaalde kleur of opmaak van logo.

https://endlessbranding.com/doos-op-maat