Gem Jobs
Image default
Bedrijven

Leuke escaperoom Winterswijk

Al een tijd op zoek naar de perfecte combinatie tussen teambuilding, competitie en ontspanning? In de leuke Escaperoom Winterswijk kun je samen met jouw gezelschap, of het nou je vrienden, collega’s, kinderen en familie zijn. Escaperoom Winterswijk biedt jou de leukste en creatiefste hersenkrakers aan voor verschillende leeftijden. Laat alle zorgen los en haal het spelende kind in iedereen naar boven bij Escaperoom Winterswijk. Boek nu een tijdslot bij Escaperoom Winterswijk! Vergeet de appjes, emailtjes en zoom-calls, even echt samen komen en werken zonder virtuele afleiding. Bij Escaperoom Winterswijk heb je elkaar nodig om tot de juiste oplossingen te komen.

Genoeg Keus

Je kunt bij Escaperoom Winterswijk terecht voor verjaardagsfeestjes waarbij je kind een onvergetelijke ervaring opdoet! Natuurlijk ben je als gezin of familie ook welkom, de perfecte ijsbreker om je schoonkinderen nou eens goed te leren kennen door een gedeelde en leuke ervaring bij Escaperoom Winterswijk! Of nodig jouw team van kantoor uit, wie is de puzzelaar en wie is de uitvoerder, hoe werken je collega’s nu eigenlijk echt samen?  Van alles is mogelijk bij Escaperoom Winterswijk!

Schappelijke prijzen

Escaperoom Winterswijk is bedoeld voor iedereen, daarom kun je bij ons terecht voor verschillende grote pakketten. Op die manier kun je kiezen voor een prijs die echt bij jou past. En kun je je kinderen toch even lekker verwennen, voor relatief weinig geld. Ook is er de optie om lunch of diner erbij te boeken, ook daar is rekening gehouden met de portemonnee. Je krijgt namelijk, afhankelijk van welk pakket je boekt, een coupon voor nabijgelegen eetgelegenheden. Dus twijfel niet langer over of je nu liever uit eten gaat of iets actiefs wilt organiseren, als je beiden kunt krijgen bij Escaperoom Winterswijk! Boek jouw tijdslot en pakket in via Escaperoom Winterswijk en bereid je voor op een leuk avontuur.

Liever eens kijken naar een online escaperoom of escaperoom gerelateerde cadeautjes? Kijk dan eens op Escapegifts.nl