Gem Jobs
Image default
Verbouwen

Uw verhuizing uitbesteden

Heeft u een speciaal verhuis project? Of bent u een ondernemer die van bedrijfslocatie gaat wisselen? Het makt bij Van Gastel Verhuizingen niet uit of u particulier of zakelijk verhuisd, de collega’s helpen u net zo graag! Het verhuisbedrijf in Bergen op Zoom heeft jarenlange ervaringen in zowel zakelijke als particulieren verhuizingen. Bij Van Gastel Verhuizingen wordt u snel en efficiënt geholpen. Het team met erkende verhuizers weet dat verhuizen in de wintermaanden voor veel kopzorgen zorgt. Bij Van Gastel Verhuizingen nemen ze uw zorgen uit handen en denken ze vakkundig en professioneel met u mee. Daarbij is het wel zo fijn dat letterlijk het zware werk voor u gedaan wordt.

Kosten voor uitbesteden

Bij verhuizen komen velen kosten kijken. Het huren van de verhuiswagen, de verhuisdozen, steekkarretjes, lift mogelijkheden, inpak en andere verhuismaterialen, en ga zo maar door. Bij Van Gastel Verhuizingen geven we u de beste kwaliteit en prijsverhouding. Zo wordt het zware werk uit handen genomen en houd u nog wat over in de portemonnee! Dat verzekert van Gastel Verhuizingen dat u de volgende keer vast weer aan ze denkt. Vraag direct eens een offerte aan of bel gerust op. Zoekt u een verhuisbedrijf in Etten-Leur? Ook daar werkt Van Gastel Verhuizingen met zowel grote als kleine verhuizingen. 

Sparringpartner voor al uw verhuizingen én opslag!

Verhuizen is een enorm groot project. Wel zo fijn als een verhuisservice u tips mee geeft en met u meedenkt en voor oplossingen zorgt. Wat doet u bijvoorbeeld met uw spullen wanneer u nog niet in de nieuwe locatie uw intrek kunt nemen? Bij Van Gastel Verhuizingen denken ze direct met u mee. Zo kun u uw inboedel laten opnemen in de opslag in Bergen op Zoom of de opslag in Roosendaal. De opslag mogelijkheden zijn verwarmd en beveiligd. Zo ziet u maar weer, bij Van Gastel Verhuizingen wordt er kwalitatief met u meegedacht. Neem vandaag gerust contact op.

https://www.vangastelverhuizingen.nl/