Voor een luxe Azië-vakantie kun je op All over Tours vertrouwen

Een luxe rondreis Vietnam van een dag of 20, samen met je partner. Wat denk jij ervan? Tijdens deze trip worden jullie begeleid door een professionele gids. Hij of zij kent het land en zal ervoor zorgen dat jullie het echte, oorspronkelijke Vietnam te zien krijgen. Het vervoer gaat zowel per auto als met trein en boot. Enkele highlights zijn:

  • kennismaking met lokale bergvolkeren;
  • cruise van een paar dagen langs Halong  Bay;
  • bezoek aan het werelderfgoed-park Phong Nha-Kẻ Bàng (bekend om het kalksteenlandschap, de ondergrondse rivieren, stalagmieten en stalactieten);
  • bezoekjes aan de steden Hoi An, Hanoi en Hue;
  • excursie door de grootste stad van het land Ho Chi Minh City inclusief een boottocht over de Mekong Delta.

In Vietnam wonen ruim 96.000 mensen. Je kunt er betalen met de Dong. All Over Tours heeft ook een vakantie in de aanbieding naar zowel Vietnam als Cambodja. Deze trip duurt 22 dagen. Op het programma staat vanzelfsprekend de hoofdstad van Cambodja: Phnom Penh. Tevens neem je een kijkje in het grootste tempelcomplex ter wereld: Angkor.

Duiken en snorkelen in Vietnam

Je kunt ook kiezen voor de Vietnam strandverlenging vakantie van All Over Tours. Er wordt een accommodatie voor jullie geregeld in of vlakbij Khanh Hoa aan de kust. Er is een breed zandstrand met doorzichtig blauw, helder water. Naast zonnebaden en zwemmen kun je er duiken en snorkelen. Andere stranden die jullie echt niet mogen overslaan, zijn Ninh Van Bay en Mui Ne. Mui Ne is van oorsprong een vissersdorp. Tegenwoordig wordt er veel gesurft. Zowel kitesurfers als windsurfers trekken ernaar toe. 

De duinen in de kleuren rood en wit doen een beetje Afrikaans aan. En dan het eiland Con Dau. Als jij wel in bent voor iets exclusiefs zul je je hier zeker vermaken. Het is er rustig; je hebt alle ruimte op het brede strand. Vergeet je duikbril en snorkel niet mee te nemen! Tja hoogtepunten genoeg als je op vakantie gaat naar Vietnam. Wil je meer weten? Raadpleeg de site van All Over Tours.

https://www.allovertours.nl/