Gem Jobs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat heeft u aan een cursus persoonlijke ontwikkeling?

Soms kan je persoonlijk even helemaal met jezelf in de knoop zitten. Dit kan op privé en zakelijk gebied zijn. Hierbij kun je denken aan perfectionisme, faalangst of geen nee kunnen zeggen tegen die ene collega of vriend. Ook kan het zijn dat het niet zo lekker loopt met je relatie. Als je hier iets aan wilt doen is het misschien tijd om een cursus persoonlijke ontwikkeling te volgen. Een cursus persoonlijke ontwikkeling zal ervoor zorgen dat je minder moeite krijgt met de problemen die je leven elke dag weer moeilijker maakt dan het zou moeten zijn.

Wat houdt een cursus persoonlijke ontwikkeling in?

Tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling ga je dieper in op jouw leven en jezelf. Je gaat bijvoorbeeld dieper in op de reden waarom de situatie zich zover heeft laten uitgroeien. Je gaat dieper in op bepaalde vragen:

  • Wat doe jij elke dag ‘’fout’’ waardoor je nu in deze situatie beland bent?
  • Daarna ga je dieper in op hoe je veranderingen kunt aanbrengen in deze problemen. Waarom maak je de keuzes?
  • Heeft het iets te maken met hoe je in je vel zit of misschien een bepaalde sfeer op het werk?
  • Of ligt het toch aan jouw omgang met financiën.

Wat is het doel van deze cursus?

Het doel van deze cursus is het leren omgaan met de problemen die je hebt. Door ze bij de kern aan te pakken vind jij een manier waardoor deze problemen niet langer jouw leven zullen beïnvloeden. Ook leer je jezelf beter kennen en creëer je nieuwe inzichten die jou voor de rest van je leven kunnen helpen. Na afloop van de cursus is het de bedoeling dat je inzicht hebt in je kernwaarden

https://bigfiveforlife.nl/voor-jou/cursus-persoonlijke-ontwikkeling/