Gem Jobs
Image default
Particuliere dienstverlening

Containers nodig? In 5 minuten geregeld

De grofvuil container Hengelo

Als je een container wilt huren voor een verbouwing of verhuizing dan is een van de opties die je hebt een grofvuil container Hengelo, maar voor je deze bestelt moet je natuurlijk wel weten wat soort afval allemaal in deze container mag. Die informatie vind je hieronder

Wat mag er in een grofvuil container Hengelo?

De grofvuil container is wel een van de meest diverse containers, hier kun je namelijk veel soorten afval in kwijt. Als eerste kun je hier natuurlijk al jouw grofvuil uit huis in kwijt. Denk aan oude en versleten meubels bijvoorbeeld.

Hiernaast kan het meeste bouw- en sloopafval ook in de grofvuil container Hengelo, het is dus een prima container tijdens een verbouwing waarbij je ook veel oude meubels kwijt moet. Steenachtige materialen die ook nog vrijkomen bij de verbouwing mogen ook in de grofvuil container. Dan mag isolatiemateriaal en hout ook nog in de grofvuil container, die verbouwing komt dus wel goed.

Er mag ook zand in de grofvuilcontainer, maar dit mag maar 5% van de container vullen. Als je veel zand kwijt moet dan is dit dus niet de beste keuze. Zowel vloerbedekking (tapijt, vinyl en pvc) als gips mogen maximaal 15% van de container opvullen. Tijdens een verhuizing moet dit genoeg zijn.

Meer weten over onze dienstverlening?

Zoals je ziet kom je vaak met een grofvuil container Hengelo al een heel eind, zolang je maar niet de tuin gaat verbouwen is een grofvuil container meestal een goede keuze. Het is de ideale container wanneer je veel verschillende soorten afval in één keer kwijt moet, wat vaak het geval is bij een verhuizing of verbouwing. Vergeet ook niet te schatten hoeveel afval je ongeveer nodig gaat hebben, zo kan je ook nog de juiste grootte grofvuil container kiezen. Een te kleine container is onhandig en een te grote is zonde van het geld.

 

http://www.busschercontainers.nl/afvalcontainer-huren-hengelo/