Gem Jobs
Image default
Aanbiedingen

De zandcementvloer installeren: de voordelen van een smeervloer leggen

Een zandcementvloer wordt vereist wanneer een kleurrijke of functionele vloer nodig is, in plaats van een kaal betonnen oppervlak. Voor industriële doeleinden, of commerciële locaties, die veel verkeer zullen ondergaan, is een robuustere zandcementvloer die moet worden geïnstalleerd door een professioneel team. Daarnaast wordt een zandcementvloer of smeervloer ook toegepast voor interne doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een vloerverwarming of ander thermische isolatie. Door een smeervloer te leggen in dit materiaal, profiteert u van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. De vloer zal jaren meegaan en geschikt zijn voor alle aanpassingen die er in die tijd plaatsvinden.

Waarom u moet kiezen voor een smeervloer

De klassieke smeervloer laten leggen is relatief goedkoop. Desondanks, is het erg belangrijk dat u een team inschakelt van experts om deze klus te klaren. Wanneer u een vloerverwarming laat installeren, wilt u niet dat er achteraf een fout wordt geconstateerd. Zodra de vloer van cement ligt, is het namelijk een dure klus om aanpassingen te doen. Om garantie te hebben dat de klus goed wordt geklaard, kiest u voor Multi Vloeren Brabant. De experts van dit bedrijf weten exact wat er nodig is om de duurzaamheid van uw smeervloer te garanderen.

Hoe onderhoud u een smeervloer?

Door een smeervloer te leggen profiteert u van gemakkelijk onderhoud. Ze zijn relatief eenvoudig schoon te maken en te onderhouden in vergelijking met andere soorten vloeren. De vloer kunt u eenvoudig stofzuigen of bezemen om zichtbaar stof en vuil te verwijderen. Dit kan worden gevolgd door een vochtige dweil met een niet-alkalische reiniger of water om een ​​diepere reiniging te garanderen. Om ervoor te zorgen dat uw betonnen vloer er fris en glad blijft uitzien, moet u een buffer aanschaffen om dit te verhelpen. Neem contact op met Multi Vloeren Brabant om de beste tips te krijgen over het onderhoud van de vloer. Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.