Gem Jobs
Image default
Sport

Trainen in de winter; dit heeft je zoon zéker nodig

De donkere en koude maanden staan weer voor de deur. In deze maanden gaat de temperatuur omlaag, maar de voetbaltrainingen gaan gewoon door. Ziet je zoon een beetje op tegen de voetbaltrainingen in de koude winter? Of wil je graag zelf dat je zoon het niet koud gaat hebben tijdens de voetbaltrainingen? Dan is het zaak om in enkele attributen te investeren.

Handschoenen, muts en een nekwarmer

In de winter komen handschoenen, een muts en een nekwarmer altijd wel van pas. Dat is zeker het geval als de temperatuur naar het vriespunt daalt én je zoon moet trainen. Tijdens die training is het voor je zoon wel erg prettig om dergelijke attributen te kunnen dragen. Bijkomend voordeel: je zoon kan volgende winter wéderom gebruik maken van deze attributen.

Een dik trainingspak

Verder is het ook aan te raden om een dik trainingspak voor je kind aan te schaffen. Hierbij kun je bijvoorbeeld aan een Adidas trainingspak kind denken. Zo’n trainingspak is lekker dik, is in de juiste maat te verkrijgen en ziet er ook nog gaaf uit. Bovendien zitten dergelijke trainingspakken erg lekker; dat is ook niet geheel onbelangrijk tijdens een training.

Overigens hoeft het trainingspak niet per sé van Adidas te zijn. Je kunt ook naar een pak van een ander merk kijken, zoals Puma, Under Armour en Nike.

Thermokleding

Heeft je zoon het nog steeds koud, ondanks het dikke trainingspak? Dan is het wellicht aan te raden om ook nog thermokleding aan te schaffen. Deze thermokleding draagt je zoon onder zijn trainingspak; dit vormt dus eigenlijk een extra laag. Een extra laag die bijzonder efficiënt werkt; de thermokleding houdt de lichaamswarmte namelijk volledig vast.

Dikke voetbalsokken

Tot slot is het advies ook nog om dikke voetbalsokken voor je zoon te kopen. Met de dikke voetbalsokken blijven de voeten van je kind lekker warm. In combinatie met de handschoenen zorgt dit voor warme voeten én handen. Grote kans dat je zoon hierdoor tóch weer zin heeft om lekker te trainen. Ondanks de kou.