Gem Jobs
Image default
Bedrijven

Je tuin opleuken met krijtverf!

Wanneer je denkt aan het verven of opleuken van je tuinmeubels wordt er vaak gelijk gedacht aan het gebruik maken van whitewash verf of beits, maar dit kan ook op een andere manier. Dit kan namelijk ook met krijtverf! Krijtverf is een product dat steeds meer in huis gebruikt wordt, maar krijtverf buiten gebruiken is ook erg leuk. Er zijn verschillende leuke manieren om krijtverf te gebruiken in de tuin en in dit artikelen vertellen we er een paar.

Gebruik de krijtverf of bloempotten en accessoires in de tuin. Krijtverf ziet er erg leuk uit als je het aanbrengt op betonnen producten of op bloempotten. Bloempotten die al een lange tijd buiten staan kunnen op deze manier toch worden opgeleukt. Wel raden we aan een plastic pot in de bloembak te zetten om zo vlekken op de pot te voorkomen.

Rietproducten zien er ook heel erg leuk uit als je er krijtverf op aanbrengt! Denk hierbij aan rieten bloempotten of rieten stoelen. Wanneer je stoel er niet meer zo best uitziet kun je de stoel leuk opfrissen met een laagje krijtverf.

Ook houten meubels kun je een mooie nieuwe look geven met een laagje krijtverf. Door een krijtverf te gebruiken om de meubels in de tuin kunnen ze nog steeds ademen en zullen ze langer mooi blijven. Wanneer je meubels hebt van steigerhout dan kun je deze een grijzere look geven door krijtverf aan te brengen.

Niet alles buiten kan worden behandeld met krijtverf, let bijvoorbeeld op bij deuren en kozijnen. Omdat de krijtverf het hout nog laat ademen is de kans groot dat deze delen niet mooi blijven met een laagje krijtverf maar meer bescherming nodig te hebben om mooi te blijven. Ben jij van plan om je tuin aan te gaan pakken met krijtverf, of natuurlijk gewoon binnen. Neem een kijkje op de site van moosefarg met veel producten en informatie.

http://www.moosefarg.nl