Gem Jobs
Image default
Aanbiedingen

Muggen bestrijden in huis en slaapkamer

 

Het zonnetje komt er weer aan, de zomer is weer begonnen, dit betekend dan ook dat de muggen weer hun komst krijgen in Nederland. Niemand heeft hier echt zin in en veel mensen willen dan ook alles doen om maar niet helemaal onder de bultjes van die nare beestjes te zitten. Ze jeuken namelijk en je hebt een hele tijd een rode bult op je arm of op je been. Het duurt ook nog altijd even voor ze weer weg zijn, je wilt het dus gewoon voorkomen als dat mogelijk is. Daarom zijn er verschillende soorten middeltjes die werken tegen de muggen om zo de muggen weg te jagen. We hebben voor jou de beste tips om een rijtje gezet, zo kun je muggen in huis en in de slaapkamer verjagen.

Gebruik geur

Wat je eerst kunt doen om overlast van muggen te voorkomen is je armen en benen insmeren met de stof citronella. Dit is eigenlijk een soort stof die een zure lucht verspreid door het huis. Het is dan ook een geur waar de muggen niet echt van houden. Als ze dit ruiken dan zullen ze je niet zo heel erg snel vervelen. Je kunt dit eigenlijk in bijna elke winkel wel kopen als het weer zomer is. Een voorbeeld is Action, deze heeft ze altijd wel liggen als de zomer weer begint. Ook hebben ze hier van die middelen tegen muggen om muggen te weren die je in de grond kunt steken. Deze zorgen ook voor een citroen lucht om de muggen te bestrijden in slaapkamer. Een van de beste anti muggen tips die er is!

Koop een muggenlamp

Wat je ook kunt doen is een muggenlamp aanschaffen, dit is ook een van de betere anti muggen tips. Een muggenlamp is dan ook de beste manier om van die muggen af te komen. Het is wel gelijk de manier die het meeste kost maar dan heb je wel wat. Een goed merk waar je eens naar kunt kijken is Cyclone anti muggen lamp. Deze lamp heeft namelijk alle voordelen van alle verschillende lampen gecombineerd. Zo heb je altijd een prima effect wanneer je de lamp gebruikt. Daarnaast kun je de bak heel erg makkelijk legen, je hoeft hem alleen maar er uit te trekken en om te kiepen in de prullenbak.

Neem een douche

Als je nu niet zin hebt om een kapitaal uit te geven dan kun je ook meer gaan douchen voor je gaat slapen. Zo zit je lichaam namelijk minder onder de zweet. Zweet is een luchtje die maar al te aantrekkelijk is voor de mug. Door dus voldoende te douchen geef je de mug geen aanleiding om je te prikken. Ook is het handig om minder parfum op te doen in de zomer. Deze zoete geur trekt namelijk ook muggen aan. Volg deze tips goed en je hebt echt geen last meer van een mug. Zo kun je dus muggen overlast in slaapkamer bestrijden.