Gem Jobs
Image default
Vervoer en transport

Onderhoud aan uw vrachtwagen in Deurne

Een aanrader voor het beste onderhoud aan uw vrachtwagen in Deurne is het transportbedrijf HTD Deurne B.V.. Als u uw vrachtwagen naar de werkplaats van dit bedrijf in Deurne brengt, wordt er een volledige truckservice voor u uitgevoerd. Dit betekent dat er erg goed naar de auto gekeken wordt en ieder mankement meteen wordt opgelost. Daarnaast hoeft u er zelf dus niet meer naar om te kijken en rijdt u binnen de kortste keren weer veilig met uw truck.

Een RDW-erkende garage

De garage van HTD Deurne B.V. garandeert u de beste service en kwaliteit. Daarnaast is het bedrijf ook nog eens RDW-erkend. Dit betekent dat na het gebruik van de complete truckservice in Deurne zeker weet dat u geheel veilig de weg opgaat. Natuurlijk komt comfort hier ook bij kijken. Wanneer een bestuurder niet comfortabel achter het stuur zit, gaat dit ten kosten van de veiligheid. Daarom wordt er bijvoorbeeld ook gekeken naar de werking van uw airconditioning en verwarming.

Een breed aanbod aan grote transportwagens

Het bedrijf in Deurne biedt niet alleen onderhoud aan uw vrachtwagen maar heeft ook een wagenpark ie voor berdrijven beschikbaar is. De auto’s beschikken over allerlei functionele toevoegingen zodat ieder bedrijf hier gebruik van kan maken. Zo is er bijvoorbeeld een Scania V8 met een veewagen beschikbaar voor het vervoer van dieren. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een Scania V8 met een zeilwagen of een walkingfloor.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse in een Scania V8 met een toevoeging uit het wagenpark van dit bedrijf? Of brengt u liever uw eigen vrachtwagen naar Deurne om gebruik te maken van het onderhoud en de truckservice? Neem contact op met htddeurne.nl om een medewerker te spreken over de mogelijkheden. Binnen enkele werkdagen haalt u uw vrachtwagen weer als nieuw bij dit bedrijf op.