Gem Jobs
Image default
Vervoer en transport

Frigo Group: voor 100% accurate dienstverlening in de specialistische branche van koelopslag

In Nieuw-Vennep staat de hypermoderne, innovatieve diepvries opslagloods van Frigo Group. Die locatie is destijds bewust gekozen: aan de A4, vlakbij Schiphol en in de buurt van Amsterdam. Het koelhuis biedt plaats aan zeker 22.000 pallets. Er worden diepgevroren goederen bewaard bij -18 tot -26 graden Celsius. De temperatuur van de koelopslag is +5 graden Celsius. De totale invriescapaciteit bedraagt 100 ton per dag en de voorraden worden over 4 vriestunnels verdeeld. Voor vlees en vleesproducten beschikt Frigo Group over de noodzakelijke vergunningen K en B. Het Entrepot C certificaat voor douaneafhandelingen bezit Frigo ook sinds jaar en dag. Het wegtransport van Frigo Group gaat 365 dagen in het jaar, 24/7 door. Er wordt niet alleen in Nederland gereden. De Frigo vrachtwagens rijden regelmatig van en naar landen als België, Luxemburg, Spanje en Frankrijk.

Diepvriestransport en -opslag is bij Frigo Group in goede handen. Klanten worden 100% ontzorgd. Er wordt een totaaloplossing geboden als het om het vervoeren van bevroren levensmiddelen gaat. Denkt u aan brood en banket, vlees, vis, verse groenten en net geplukt fruit. Een en ander wordt in havens of productielocaties opgehaald en diepgevroren vervoerd naar het vrieshuis om vervolgens ook weer diepgevroren naar de eindklant te worden gebracht. De relaties van Frigo hebben altijd real time zicht op hun voorraden. Het Warehouse Management Systeem (WMS) zorgt voor een handige koppeling tussen de klant, het Frigo Group kantoor-team en de mensen in de koelloods. De goederenstroom is door de klant op ieder gewenst moment te monitoren. Dit gebeurt door middel van een persoonlijke login.

Heeft u interesse in een samenwerking met Frigo Group? Wilt u weten welke taken deze expert allemaal van u kan overnemen? U kunt zich op werkdagen tijdens kantoortijden zowel telefonisch als per mail melden: info@frigogroup.com, +31 850 440 600 / +31 252 419 017. Tijdens een eerste kennismakingsafspraak worden alle mogelijkheden besproken en krijgt u antwoord op eventuele vragen.

https://www.frigogroup.com/nl