Gem Jobs
Image default
Telefonie

3CX van NuCall is een redder in nood

De 3CX telefoonsoftware van NuCall heeft mijn bedrijf gered. Momenteel ben ik al 20 jaar bij hetzelfde bedrijf werkzaam, ik heb het er nog steeds erg naar mijn zin en het voelt echt als thuis. De collega’s zijn erg gezellig, en het werk wat ik doe maakt mij erg blij. Ondanks mijn positiviteit zijn er ook mindere punten, zo werkt niet alles altijd even goed. We hebben regelmatig storingen en de wifi heeft er ook wel een handje van om niet mee te willen werken. Dit leidt vaak tot grote frustraties bij mij en mijn collega’s. Als het aan ons ligt kunnen we het best overschakelen naar een nieuw systeem. 

De situatie

Toen gebeurde iets wat niemand aan zag komen. Het coronavirus deed zijn inslag en had invloed op heel veel mensen. Zo kwam er een quarantaine en moest bijna iedereen thuis werken, dit gold ook voor ons. Dit ging alleen niet zo goed. Door ons slechte systeem en de slechte netwerken werd dit een groot fiasco. De communicatie werkte slecht, en er was ook geen duidelijke manier om te overleggen. Het was echt tijd voor verbetering. Ik besloot het initiatief te nemen en besloot mijn leidinggevende te bellen. Hij was het volledig met me eens en vertelde me dat hij een plan had. 

3CX telefoonsoftware 

Hij vertelde me over de 3CX software van NuCall. Ik had hier eerlijk gezegd nog nooit van gehoord en besloot dus eens onderzoek te doen. Toen ik de website van NuCall bezocht en de 3CX website bezocht was ik wel onder de indruk. Een telefoonsoftwaresysteem wat alle communicatiemiddelen bij elkaar brengt. Dit is precies wat we nodig hebben. Toch wilde ik niet te hard van stapel lopen en wachtte ik rustig af.

3CX van NuCall is een aanrader

De 3CX software van NuCall werd ingezet en alles begon te draaien. De verbetering was in één klap zichtbaar. Ik ben er oprecht van overtuigd dat 3CX dit bedrijf gered heeft. Ik ben NuCall enorm dankbaar en zou hen aan iedereen willen aanraden. 3CX van NuCall heeft ons gered.