Gem Jobs
Image default
Bedrijven

Appartement verkopen in verhuurde staat

Verhuurd appartement verkopen

Wilt u uw verhuurde appartement verkopen en wilt u weten wat hiervoor de mogelijkheden zijn? Een appartement verkopen in verhuurde staat is iets wat zonder problemen kan. De huurder van een appartement heeft namelijk recht op huurbescherming. Hiervoor staat daarom in de wet geschreven  dat koop geen huur breekt. Bij verkoop van een appartement wordt een huurovereenkomst op deze manier overgenomen door de nieuwe eigenaar. Echter zitten er wel nadelen aan het verkopen van een verhuurd appartement. Zo wordt namelijk niet de hoogste prijs geboden, doordat het niet aantrekkelijk is voor parcticulieren. Bij Huis Verkopen Met Huurder Erin kunt u uw verhuurde appartement zorgeloos verkopen. Wij kopen appartementen op in verhuurde staat, zonder problemen. Door u bij ons aan te melden ontvangt u van ons gratis een marktconform bod op uw verhuurde appartement.

 

Om welke redenen afstand doen van verhuurd appartement

Het willen verkopen van uw verhuurde appartement kan verschillende redenen hebben. Redenen hiervan kunnen zijn:

  • Het verhuren van het appartement geeft u een lage opbrengst, u kunt de huur ook niet zo maar verhogen doordat de huurders recht hebben op huurbescherming.
  • U wilt niet verantwoordelijk gehouden worden voor verplichte onderhoudskosten.
  • De huurder kan de huur niet betalen.
  • Er is sprake van probleemhuurders, de huurders zorgen voor overlast bij medebewoners of doen dingen die wettelijk niet mogen.

 

Wat is de waarde van uw appartement in verhuurde staat

Bij het verkopen van een verhuurd appartement wordt de waarde bepaald aan de hand van het rendement van het huis. Hierbij wordt voornamelijk gekeken naar de maandelijkse huur die betaald moet worden. Deze maandelijkse huur mag de huurder zelf bepalen en mag ook elk jaar verhoogd worden. Tevens wordt gekeken naar de WOZ-waarde van het appartement. Deze waarde is gebaseerd op de ligging van de woning, inhoudsgegevens, oppervlaktegegevens en verkoopcijfers van vergelijkbare appartement in de buurt. Bij Huis Verkopen Met Huurders Erin kunt u terecht voor een directe verkoop van uw verhuurde appartement. Bij ons kunt u direct een vrijblijvend bod aanvragen.

 

http://huisverkopenmethuurdererin.nl/verhuurd-appartement-verkopen-met-huurder-erin/