Gem Jobs
Image default
Hobby en vrije tijd

In deze webshop kun je een uitdagende online pubquiz kopen

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje of een avondje met vrienden in coronatijd? Wat dacht je van een online pubquiz. Een pubquiz is het ideale ingrediënt voor een gezellig avondje met vrienden. Je kunt een online pubquiz kopen bij Pubquizshop.nl, een webshop die is opgericht door Perry Stinis. Na zelf een keer deel te hebben genomen aan een pubquiz, was Perry Stinis helemaal verkocht en wilde hij alleen maar meer. Hij besloot zelf een pubquiz te organiseren bij zijn eigen korfbalvereniging, wat een succes was. Vervolgens richtte hij samen met een goede vriend een bedrijf op dat zich specialiseert in pubquizzen: Pubquizshop.nl. 

De diensten

Bij het bedrijf kun je niet alleen een online pubquiz kopen, maar ook een offline pubquiz. Beide soorten pubquizzen worden aangeboden in verschillende thema’s. Ben jij groot fan van televisieprogramma Wie is de mol? Je kunt zelfs een pubquiz kopen in dit thema. Ben je opgegroeid in de jaren ’90? Ga dan voor een quizpakket met het thema Nineties. Je hoeft natuurlijk niet voor een specifiek thema te kiezen, er zijn ook genoeg algemene quizpakketten. Deze pakketten bestaan uit verschillende categorieën, die elk ongeveer tien vragen bevatten. Alles bij elkaar zullen de online quizzen zo’n anderhalf uur duren, ongeacht het thema dat je kiest.

Alles wordt geregeld

Het bedrijf zal alles voor je regelen. De vragen zijn al bedacht en in een mooi PowerPoint-bestand gezet. Wat betreft de quizmaster heb je de keuze om er zelf een te zoeken, of om een quizmaster van het bedrijf te huren. Het bedrijf biedt verschillende ervaren quizmasters die als geen ander weten hoe ze een publiek kunnen amuseren. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je het bedrijf een berichtje sturen via het contactformulier of telefonisch contact met hen opnemen. Als je zelf nog ingevingen hebt over de perfecte quizavond, dan mag je die altijd delen en wordt er zoveel mogelijk rekening mee gehouden.