Gem Jobs
Image default
Aanbiedingen

Bakkie doen? Bekers als relatiegeschenk

Bakkie doen? Bekers als relatiegeschenk

Bij de koffieautomaat vinden altijd de gesprekken van de dag plaats. Het is dan niet zo gek dat goede koffie voor veel medewerkers belangrijk is. Goede koffie drinkt nog lekkerder uit een goede koffiemok. Je kunt ook Bedrukte bekers gebruiken, om het extra persoonlijk te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar hoe kies je het passende relatiegeschenk voor jouw personeel, zakenpartners of klanten? We geven je een aantal opties.

Koffie to go

Is je personeel veel onderweg, of heb je klanten die vaak op pad zijn? Geef dan een koffie to go beker. Dit soort bekers beschikken vaak over een slimme drinkopening, waardoor lekken en morsen niet nodig is. Een ander voordeel van dit soort bekers is, is dat ze herbruikbaar zijn. Hierdoor gaan ze lekker lang mee én zijn ze handig in gebruik.

De klassieke mok

Een klassieker die natuurlijk niet mag ontbreken in de kast is de mok. Het drinkt fijn, en is lekker handzaam. Mokken zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Door alle printjes, kleuren en patronen maakt dit je kop koffie nóg een beetje lekkerder. Personaliseer de mok door middel van een toepasselijke foto, tekst of quote.

Thermosbeker

Met een thermosbeker kan je altijd een overal genieten van een warm drankje. Dit soort bekers houden je drinken een aantal uren warm, of koud. Er bestaan thermosbekers speciaal voor koffie en thee. Ook zijn thermosflessen vaak lekvrij en milieuvriendelijk. Warme en koude drankjes meenemen is op deze manier een makkie.

Dubbelwandige glazen

Een lekkere cappuccino en een latte macchiato, het ziet er nog mooier uit in dubbelwandige glazen. Je tilt je koffiemoment naar een nog hoger niveau met dubbelwandige glazen. Dit maakt koffie drinken nog leuker en lekkerder. Een extra voordeel van dit soort glazen is dat je drankje extra lang warm blijft door de lucht die tussen de dubbele wanden zit. Dit heeft namelijk een isolerend effect. Je handen hoef je niet te branden, want door de dubbele laag wordt het buitenste glas niet extreem heet.

https://www.loopper.nl/