Gem Jobs
Image default
Aanbiedingen

Zaalverhuur voor uw bruiloft in Breda

Bent u ten huwelijk gevraagd of heeft u uw partner ten huwelijk gevraagd en is het tijd geworden om het ja-woord te zeggen? Bij het plannen van een bruiloft is de locatie en daarmee de datum regelen waarschijnlijk het eerste wat u doet. Als u nog op zoek bent naar een droomlocatie voor uw bruiloft, dan is Van der Valk Hotel Princeville misschien wel die plek. Dit is een van de hotels in Breda die zaalverhuur aanbieden en waar u uw hele bruiloft door kan laten organiseren. Van ceremonie tot receptie en van receptie tot feest, alles kan op één plek in dit hotel! ’s Avonds kunnen u en uw gasten heerlijk bijkomen in een van de luxe kamers en de volgende dag nog genieten van een heerlijk ontbijt in het restaurant van het hotel. U komt niets tekort op uw bruiloft en u hoeft zich werkelijk nergens zorgen om te maken, want het loopt bij dit hotel met zaalverhuur in Breda gegarandeerd op rolletjes!

Het perfecte trouwplaatje

U kunt eenvoudig in contact komen met een van de bruiloftspecialisten van Van der Valk Hotel Princeville door hen te bellen of een mail te sturen. Vervolgens wordt u uitgenodigd op gesprek en vertellen zij alles wat zij voor u kunnen betekenen. Zo kunt u het hebben over een van de 24 verschillende zalen waarin u kunt trouwen en feesten, maar bijvoorbeeld ook over de decoratie, de catering, de fotograaf, de dagplanning en nog veel meer. Zij houden met al uw wensen rekening en dat maakt hen een van de meest uitstekende hotels in Breda waar u uw droombruiloft kunt houden. Door hun uitgebreide aanbod zaalverhuur in Breda is het zelfs mogelijk om elk deel van uw bruiloft in een andere zaal te houden! Natuurlijk zullen ze u ook informeren over de kosten die hierbij komen kijken en wat de eventuele extra’s zijn, zoals een overnachting in de bruidssuite.

Leg de datum van uw bruiloft vast

Bent u van plan volgend jaar te trouwen? Dan kunt u het beste een jaar van tevoren uw datum en locatie alvast vastleggen. Neem daarom direct contact op met een van de werknemers van Van der Valk Hotel Princeville om te kijken naar de beschikbaarheid in uw gewenste periode. Zij staan u graag te woord en denken met u mee.