Gem Jobs
Image default
Aanbiedingen

Chill-line geeft relaxen nieuwe dimensie

In onze drukke levens neemt comfort in het interieur een belangrijke plek in. Een stoel of bank mag daarmee best een exclusieve uitstraling hebben; het verklaart voor een groot deel de populariteit van de zitmeubelen van Chill-line. Dè trend in de Nederlandse meubelwereld … en ver daarbuiten.

 

Exclusieve uitstraling

Lekker wonen is meer en meer een beleving geworden … we zijn bewuster geworden van de noodzaak om te relaxen en daar willen we ons goed bij voelen. Uitstraling van meubels is daarbij erg belangrijk, waarop de designers van DS Meubel met de Chill-Line collectie kwamen. Exclusief met vele mogelijkheden en uitstekend comfort. Totale feelgood meubels dus. Geen wonder dat Chill-line in no time dé trend van de meubelwereld werd.

 

Eigen bodem

Chill-Line is een exclusief topmerk van Nederlandse bodem. Doordat zowel design als het productieproces in Nederland plaats heeft, is een optimale feeling met de Nederlandse markt vanzelfsprekend. Ook handig voor mensen die niet zo goed lang kunnen wachten: omdat de productie van Chill-line plaatsvindt in Nederland, is een snelle levertijd van maximaal acht weken altijd gegarandeerd!

 

Ruime collectie

Chill betekent letterlijk ‘relax’, ‘ontspan’ en ‘tot rust komen’. En omdat mensen instinctief gevoelig zijn voor zintuigelijke waarnemingen – als zien en voelen – creëerde Chill-line zitmeubelen die beiden optimaal prikkelen. Met de focus op vormen en materialen ontwikkelde zich de collectie van Chill-line, die bestaat uit (relax)fauteuils, stoelen, banken en outdoor meubelen. 

 

Genieten

Chill-line meubels bestaan uit een combinatie van metaal en leer. Stoere meubels die prima passen in een industrieel interieur, maar ook voortreffelijk te combineren zijn met andere stijlen. Puur maatwerk ook, dat door de fabrikant van alle gemakken kan worden voorzien. Zoals meer steun in de rug of in de benen en elektrische bediening via een ingebouwde motor. Je kunt  zelf de afwerking qua naden en/of biezen kiezen en ook zijn er diverse poten mogelijk die de Chill-line stoel aan jouw wensen doet voldoen. Exclusieve meubels dus, waarin comfort nog met een hoofdletter C wordt geschreven … 

 

https://www.onsteinmeubelen.nl/