Gem Jobs
Image default
Gezondheid

Coaching voor speciale and mooie vrouwen

Met coaching voor vrouwen leer jij je innerlijke zelf nog beter kennen. Heb je door dat jij een groot obstakel voor jezelf geworden bent? Veelal last van emoties die uit het niets komen zoals verdriet, frustratie of angst? En heeft dit invloed op je gesteldheid? Met coaching voor vrouwen helpen wij je graag verder bij het verkrijgen van een nog aangenamer leven. Middels gesprekken leren wij je graag kennen en helpen we je bij het ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.

 

Bij coaching voor vrouwen kun je voor veel terecht

 

Een coaching voor vrouwen kan je helpen bij het professioneel opruimen van je leven. Danielle Griesheimer, eigenaar van het bedrijf en gecertificeerd Creatrix Tranformologist en gespecialiseerd in ‘care for woman’ gaat je helpen en begeleiden bij het traject.

 

Negatieve emoties kunnen een grote belemmering zijn voor jezelf. Gebrek aan zelfvertrouwen of ongecontroleerde emoties kunnen je daarbij ook beperken bij het uiten naar anderen of op je werk. Wanneer jij last hebt van deze emoties, beperkende patronen, klachten die veroorzaakt zijn door je hormoonhuishouding of wanneer je graag weer zelf de baas over je leven wil zijn, is coaching voor vrouwen hetgeen dat je zoekt. Middels intieme gesprekken zullen jouw belemmeringen op tafel komen en geheel resultaatgericht je doelen behaald worden.

 

Na de behandelingen en gesprekken met Danielle zal jij je een beter mens voelen die bewust is van wat ze kan en wat ze doet. Laat je voortaan niet meer de mond snoeren door je gedachtes of lichaam, en maak vandaag nog de eerste stap naar een beter leven. Een afspraak maken doe je eenvoudig via het contactformulier op de website of bellend.

 

Bij coach voor vrouwen is het geen mindfullness, maar echt opruimen van alle gedachtes in je hoofd. En hier zal je voor langere tijd ook meer plezier van hebben.