Gem Jobs
Image default
Dienstverlening

Een begrafenisverzekering afsluiten

Het kopen van een begrafenisverzekering hoeft niet moeilijk te zijn, voor het grootste deel zou het vrij eenvoudig moeten zijn. Een uitvaartverzekering of uitvaartverzekering is een heel belangrijk financieel product, voor u en uw gezin. Op het moment van uw overlijden wilt u dat uw gezin dit forfaitaire bedrag en de belastingvrije overlijdensuitkering ontvangt om al uw laatste uitgaven te dekken.

Hier zijn enkele tips om te beginnen met het zoeken naar een begrafenisverzekering

Ten eerste wilt u rondkijken als als je een nieuwe auto zou kopen. Vergelijk offertes en beoordeel de informatie die u vindt. Nadat u alle informatie van uw verschillende opties heeft bekeken, kiest u het beste abonnement voor u.

Op basis van uw medische en gezondheidsgeschiedenis kunt u een plan vinden dat specifiek voldoet aan alle behoeften die u zoekt. Als u medisch in aanmerking komt, vraag dan een onmiddellijke uitkering bij overlijden aan. Onze agenten kunnen u helpen bepalen voor welke bedrijven u in aanmerking komt. Veel uitvaartverzekeraars accepteren mensen met reeds bestaande aandoeningen en diabetes. We zullen ook met u delen welke eindkostenverzekeringsmaatschappijen de overlijdensclaims zo snel mogelijk uitbetalen.

Aangezien alle begrafenisverzekeringsmaatschappijen verschillende gezondheidsvragen zullen stellen, is de kans groot dat u in aanmerking komt voor polissen die de volledige uitkering bij overlijden uitkeren, ingaande op de eerste dag van de polis. Dit betekent dat als u zou overlijden, uw begunstigde ‘het volledige bedrag’ krijgt. Geen wachttijden soorten polissen zijn altijd ideaal. Het is niet zo dat we denken dat u binnenkort zult overlijden, maar als u dat deed, zouden we willen dat uw gezin een overlijdensuitkering ontvangt die het volledige bedrag van de polis is.

Ook interessant: honden cremeren, hoe werkt dat?

Permanente dekking 

Gegarandeerde polissen bieden permanente dekking, maar vanwege mensen die niet in de beste algemene gezondheid verkeren die een aanvraag indienen. dekking, wordt de volledige uitkering bij overlijden pas uitbetaald na de eerste twee jaar van de polis. Als er in de eerste twee jaar een natuurlijke dood overlijdt, worden alle premies plus 10% rente betaald aan de begunstigde.

Ten slotte, als u eenmaal weet welke eindkostenverzekeringsmaatschappij voor u ideaal is, zullen wij u helpen vraag de uitvaartverzekering aan die u heeft gekozen. Wij bezorgen u de nodige papieren en helpen u deze in te vullen. Bij veel bedrijven kunt u de formulieren zelfs per e-mail of per telefoon invullen.

Het aanvraagproces voor acceptatie duurt ongeveer 2 tot 3 dagen. De meeste bedrijven zullen een antecedentenonderzoek voor geneesmiddelen op recept doen en een snelle MIB-beoordeling uitvoeren. Gedurende die tijd, leun achterover en ontspan, je bent een stap dichter bij het afsluiten van een begrafenisverzekering! 

 

https://uitvaartpolis-online.com/kennisbank/overlijden-niet-melden-bij-bank/