Gem Jobs
Image default
Zakelijk

Een uniek nieuw logo voor jouw onderneming

Het logo is een klein, maar uiterst belangrijk aspect van een onderneming. Of je nou online zaken doet of vooral offline, je logo is het absolute symbool van jouw bedrijf en waar dat voor staat. Bespaar daarom niet op een logo – we zien in de praktijk nog steeds veel door goed bedoelde ondernemers zelf in elkaar geknutselde ontwerpen, die gewoon niet optimaal zijn. Waarom zou je besparen op zo’n belangrijk onderdeel van je presentie? Laat deze klus over aan een deskundige met een jarenlange ervaring op het gebied van graphic design. Hier kan je een uniek logo laten ontwerpen tegen een prima prijs. Een nieuw logo voor je onderneming hoeft zeker niet de hoofdprijs te kosten. Door de vakkennis en het uitgebreide portfolio van een ontwerper kan je voor een bescheiden tarief al in het bezit komen van jouw nieuwe bedrijfssymbool. Laat je een logo ontwerpen, dan krijg je meerdere opties om uit te kiezen. Selecteer het logo dat jou het meeste aanspreekt. De ontwerper kan eventueel nog correcties daarop toepassen.

Of ben je toe aan een nieuwe huisstijl?

Als je een startende ondernemer bent, of de eigenaar van een zaak die aan een redesign toe is, dan kan je voor een schappelijk tarief een compleet nieuwe huisstijl laten ontwerpen. Als je zelf al een idee hebt van welke sfeer je logo zou moeten hebben, laat dat dan zeker weten. Geef aan welke kleuren, vormen en sfeer jij zelf in gedachten hebt. Op basis daarvan kan een professionele designer een compleet nieuwe huisstijl voor jou maken. Zodat je onderneming goed van start gaat, met een professioneel symbool dat je klanten herkennen en onthouden.

Jouw logo – 100 procent origineel

Als je een eigen logo gaat laten ontwerpen, dan kan je ervan uitgaan dat het logo 100% origineel is. Het risico van een bedrijfsicoon laten ontwerpen door amateurs is, dat je logo er als dertien in een dozijn kan uitzien. Het lijkt bijvoorbeeld sterk op het logo van een ander bedrijf. Met een beetje pech zelfs een concurrerend bedrijf in dezelfde branche. Kies daarom voor een ontwerp dat door een betrouwbare partij gemaakt is. Vraag een offerte aan en vertel wat je ongeveer zoekt. Je krijgt dan snel een persoonlijk advies op maat over wat de opties zijn, en in welke prijsklasse die vallen.