Gem Jobs
Image default
Bedrijven

Het kiezen van de juiste bedrijfskleding

Het kan soms een uitdaging zijn om leuke kleren voor jezelf te kopen. Voor bedrijfskleding kan het een nog grotere uitdaging zijn. Bedrijfskleding kun je niet zomaar overal kopen. Goede bedrijfskleding moet wel aan aan aantal eisen voldoen. In deze artikel gaan we jou informeren hoe je de juiste bedrijfskleding kan kopen.

Waarom kiezen voor bedrijfskleding?

Het is mogelijk om jouw personeel met zelf gekozen kleding rond te laten lopen. Of misschien heb je een aantal eisen voor kleding op de werkvloer, maar mag het personeel zelf kiezen waar ze kleding kopen. Maar met de juiste bedrijfskleding straal je vertrouwen uit en weten klanten jouw personeel te vinden. Met bedrijfskleding straal je juist eenheid uit. Daarnaast zorgt bedrijfskleding niet alleen voor de kenbaarheid. Bedrijfskleding kan daarnaast ook hygiënische doel hebben of een veilige functie hebben. In een fabriek waar lassers werken is het hebben van bedrijfskleding bijvoorbeeld erg belangrijk.

Keuze bedrijfskleding

Voordat je bedrijfskleding gaat kopen is het belangrijk om jezelf een paar vragen te stellen. Wat is het doel van de bedrijfskleding. Is het herkenbaarheid van jouw bedrijf? Waar wordt de kleding gedragen? Bedrijfskleding in een fabriek is bijvoorbeeld heel anders dan bedrijfskleding in een kledingwinkel. Wil je bedrijfskleding met logo? Aan welke eisen moet bedrijfskleding met logo voldoen? Moet het logo groot of klein zijn. Voor welke kleur kies je? Welke combinatie kies je voor jouw bedrijfskleding. Je kunt kiezen voor een polo met het logo van jouw bedrijf. Jouw personeel kan de polo combineren met een jeansbroek. Of ga je juist voor een complete uitstraling en moet jouw personeel van top tot teen in bedrijfskleding rondlopen? De uitstraling van bedrijfskleding is ook erg belangrijk. Welke boodschap wil je aan jouw klanten geven met jouw bedrijfskleding? De stijl van jouw bedrijfskleding is ook belangrijk. Je kunt gaan voor sportief tot modern. Het allerbelangrijkste is dat jouw bedrijfskleding wel bij jouw bedrijf past en dat het ook goed bij jouw doel en boodschap past.

Bedrijfskleding

Kwaliteit en vervangen kleding

De kwaliteit van bedrijfskleding is ook erg belangrijk. Het is immers een investering. Kijk dus niet alleen maar de prijs bij het maken van een keuze, maar ook naar de kwaliteit. Bedrijfskleding zal regelmatig gedragen worden en dus gewassen worden. Naast de kwaliteit is het ook belangrijk dat je kijkt naar het aantal kleding dat je aan jouw personeel geeft. Fulltime personeel krijgt natuurlijk meer bedrijfskleding mee dan parttime personeel. Daarnaast moet je ook kijken hoe vaak per jaar je nieuwe bedrijfskleding aan jouw personeel meegeeft. Kijk ook periodiek naar het model van jouw bedrijfskleding. Soms kan het zo zijn dat er een verfrissing nodig is. Met subtiele veranderingen kun je al veel bereiken.

Het maken van een keuze.

Als je bedrijfskleding gaat kiezen, kun je offertes opvragen. Vergeet daarnaast ook niet om voorbeelden van bedrijfskleding te vragen. Zo kun je zelf de kwaliteit van bedrijfskleding bekijken. Het is ook belangrijk dat je jouw wensen voor bedrijfskleding bespreekt met de leverancier. Neem de tijd om jouw keuze te maken en bekijk goed of de leverancier aan jouw wensen en eisen kan voldoen. Het gaat immers om de uitstraling van jouw bedrijf.

Er zijn veel leveranciers voor bedrijfskleding. Je kunt bijvoorbeeld bij Hurricane bedrijfskleding jouw bedrijfskleding laten bedrukken. Hurricane heeft ook een eigen website.