Gem Jobs
Image default
Attracties

Geef je huis een make-over!

Heeft u het gevoel dat u genoeg heeft gezien van uw huidige interieur, maar wilt u niet te veel geld uitgeven aan een compleet nieuw interieur? Dan is het een goed idee om eens na te denken over een make-over. U kunt het natuurlijk zo gek maken als u zelf wilt! Om je te ondersteunen geven we de volgende zeven tips om je huis weer als nieuw te laten lijken!

 

1. Koop wat nieuwe accessoires

Nieuwe lampen en andere accessoires kunnen je in een handomdraai een nieuwe look geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van nieuwe kussens? Of maak een mooie kast met verschillend gekleurde kaarsen. Je kunt er ook voor kiezen om wat meer groen in huis te halen. Planten zorgen voor veel sfeer en ( vaak ) verbetert het ook nog eens de luchtkwaliteit. Koop een nieuw exclusief tapijt.

 

2. Verf je muur opnieuw

Haal je verfkwasten maar tevoorschijn, want een nieuwe kleur op iemands muur is een grote verandering. Kies een muur met een flink oppervlak, als je wilt dat het een beetje opvalt. Daarna kun je voor een totaal nieuwe verfkleur gaan, om dat echte make-over gevoel te krijgen.

 

3. Geef je muren een nieuwe look

Eerlijk gezegd kan dit best een grote verandering zijn. Zeker als je op het punt staat om nieuwe muren te kopen. Bovendien is dit waarschijnlijk niet de eerste plek waar je aan denkt als je aan een make-over denkt, maar juist daarom is het zo leuk! Deuren worden enorm ondergewaardeerd als het gaat om de sfeer in huis. Toch kan bijvoorbeeld een andere kleur deur of een volledig glazen deur al een wereld van verschil maken. Als u op zoek bent naar iets meer low-key, kunt u ook de deurkrukken veranderen. Zwarte deurkruksets in combinatie met een witte deur geven bijvoorbeeld een super moderne en gestroomlijnde look!

 

 

https://www.paradijsvogelsmagazine.nl/7-tips-om-je-huis-een-make-over-te-geven/