Gem Jobs
Image default
Toerisme

Hippe conceptstores aan de Belgische kust

restaurant seasons blankenberge

Houd je van winkelen en eten? Dan is de conceptstore helemaal jouw zaak! Een conceptstore is een winkel die werkt rond een bepaald concept (zoals de naam al doet vermoeden), meestal niet alleen gericht op één type winkel. In de meeste conceptstores zijn er meestal winkels en bars waar je iets kunt drinken en / of eten. De Belgische kust zijn er al heel wat fashionable concept stores waar je mooie kleding, interieurs en een lekker kopje koffie kan kopen!

Baenk interieur

Scandinavische interieurdecoratie en meubels bevinden zich aan de voorkant van de Baenk-winkel in Nieuwpoort-Stad, maar aan de achterkant kan je heerlijk ontbijten of lunchen in een prachtig interieur. Niet zo gek voor een meubelwinkel.

Escape winkel interieur

De ESCAPE concept store in Blankenberge is een must-visit plek aan de Kerkstraat. In deze tropische conceptstore gaan interieurdecoratie, reizen en koken hand in hand. Je kunt er leuke reisgidsen en gadgets vinden, zoals opvouwbare brillenkoker of bagagesorteerder. Op de achterkant van ESCAPE kan je ook genieten van koffie in de bar, wat zeker een aanrader is na het shoppen! Er is ook een kleine hoek voor kinderproducten.

Moose Oostende

Omgekeerde conceptwinkel: De meeste elanden in Oostende worden ingenomen door het restaurant, maar als je binnenloopt, zie je meteen de hoek van de winkel. Het Moose-concept is gebaseerd op Scandinavische landen en zie je terug in de heerlijke lunch die je daar kunt nuttigen en de interieurdecoratie die in de hoek van de winkel te vinden is. In de kleine wijnkelder is veel goeds te vinden.

Le Muzée de L’Amuzette

LeMuzéede L’Amuzette ligt verscholen in een woonwijk te Knokke. De voormalige woning is nu in gebruik als museum / winkel / café. In de buitentuin geniet je van de zomer, en natuurlijk kun je in de winkel diverse gadgets snuffelen. Boven zijn veel sneeuwballen en ander antiek te zien, dus als je iets ziet dat je leuk vindt, koop het dan!

David en Dupont nieuwpoort interieur

Als je op zoek bent naar nieuwe meubels of andere interieurartikelen, moet je David & Dupont in Nieuwpoort-Stad bezoeken. Geen grote meubelwinkel als IKEA, maar iets moois en unieks dat ervoor kan zorgen dat je interieur een Scandinavische stijl krijgt! Wat is de inhoud van de conceptstore van David & Dupont? Voor, na of tijdens het shoppen kan je in de kleine zithoek genieten van “slow coffee” of gezondere frisdrank!

Kantine in Koksijde

Technisch gezien zijn het twee verschillende winkels, maar aangezien Kantine in Koksijde actief blijft in Kabine, kan het als een conceptstore worden beschouwd! Kabine verkoopt verschillende gadgets en richt zich ook op kinderkleding en speelgoed. In Cantine kan je ontbijten of heerlijk lunchen.

Eva Dew Exterieur

Wil je zeker weten dat er een uniek kledingstuk in de kast hangt? Eva Dew van Nieuwpoort-Bad hangt kleren op een plank in het achterliggende atelier. Ook door de glazen wand zie je de ontwerper aan het werk! U kunt ook genieten van koffie op het terras.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html