Gem Jobs
Image default
Groothandel

Honderden stijlvolle PET-fles opties bij deze specialist

PET Power is een fabrikant van PET-flessen en PET-potten. Zij verzorgen een stijlvolle en opvallende verpakking van uw producten, zodat deze veilig en aantrekkelijk in de schappen verschijnen. Deze specialist heeft meer dan 700 standaardmodellen in het assortiment en als u daar niet tussen vindt wat u zoekt, dan maken ze uw PET-fles op maat. Vervolgens kiest u de sluiting en het etiket en uw stijlvolle product is klaar voor de verkoop. Er is ook een speciale lijn voor farmaceutische bedrijven en daarin treft u bijvoorbeeld de media-fles aan. Maar ook de cosmetische, huishoudelijke en chemische industrieën vallen onder de klanten van deze specialist.

Uit honderden modellen de beste vinden

PET Power begrijpt dat het niet gemakkelijk is om een keuze te maken uit een assortiment met zoveel opties. Daarom hebben ze voor iedereen een configurator ontworpen waarmee u uit het grote aanbod gemakkelijker een selectie maakt. U voert alle specificaties waaraan uw PET-fles moet voldoen in en vervolgens ziet u alleen de opties die hieraan voldoen. De media-fles is één van de populairste keuzes bij de farmaceutische bedrijven, maar er zijn flessen met allerlei vormen, inhoudsmaten en uitvoeringen. Daar kiest u vervolgens een passende sluiting bij, u ontwerpt een etiket en uw PET-fles is klaar om besteld te worden.

Ontdek de veeleisende farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie is veeleisender dan de andere industrieën en ook daar heeft deze specialist een oplossing voor. Een media-fles kan bijvoorbeeld met een steriliteitsniveau aangeleverd worden die binnen de regels van de pharmacopoeia valt, omdat deze in een class C-productieomgeving wordt gemaakt. Deze specialist heeft voor ieder product een aantrekkelijke, stijlvolle en veilige verpakking die aan al uw eisen en de eisen van uw industrie voldoet. Gebruik de configurator, stel uw eigen PET-fles samen en u kunt vol zelfvertrouwen beginnen met de promotie van uw product.