Gem Jobs
Image default
Dienstverlening

Succesvol de toekomst in dankzij Your Business Online

Al meer dan 10 jaar krijgen de social media specialisten van Your Business Online het voor elkaar doelstellingen van kleine en grote ondernemers te realiseren. Het gaat dan om ambities qua omzet, naamsbekendheid en conversie. In de meeste gevallen wordt een mix toegepast van adverteren op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube. Advertorials en online lanceercampagnes worden ingezet om droomcijfers waar te maken. Your Business Online maakt geen onderscheid als het om klanten gaat. Het maakt niet uit of je in de food-, media-, sport-, evenementen-, hotel- of welke andere branche dan ook zit. Iedereen is welkom. Doe je wereldwijd zaken? Richt je je juist op de lokale mark? Your Business Online is je graag van dienst.

Presenteer je bedrijf via Instagram

Wat kun je als ondernemer verwachten van een platform als Instagram? Allereerst de mogelijkheid om je doelgroep te vergroten. Was Instagram aanvankelijk alleen populair bij jongeren, inmiddels hebben dertigers tot en met de tachtigers het kanaal ontdekt. Instagram wordt gebruikt om op de hoogte te blijven van de avonturen van vrienden en familie en om jezelf te laten zien met leuke vakantiefoto’s bijvoorbeeld. Tegelijkertijd is het ook een lifestyle podium. Veel Instagram-gebruikers zoeken naar bedrijven, producten en diensten. Het is dus zaak een bedrijfsprofiel aan te maken (business account) en regelmatig te posten. Zo krijg je volgers die op hun beurt hun volgers attent kunnen maken op al het nieuws dat jij te bieden hebt. Het is belangrijk dat je van te voren een Instagram strategie uitstippelt. Mensen moeten je weten te vinden en dat wat je te vertellen hebt interessant vinden. Een interessante bio is een goede eerste stap. Keer op keer nieuwsgierig makende verhalen inclusief foto’s en video’s plaatsen is een must.

Neem contact op met Your Business Online

Om je op weg te helpen op Instagram of een van de andere kanalen kun je de hulp inroepen van social media bureau Your Business Online. Tijdens een kennismakingsgesprek worden de verschillende opties met je besproken en krijg je de gelegenheid al je vragen te stellen.