Gem Jobs
Image default
Bedrijven

Volg een excel cursus online

Computers kunnen zowel handige apparaten zijn en tegelijkertijd moeilijk te begrijpen zijn. Het is maar net waar je al ervaring mee hebt. Vrijwel iedereen kan namelijk de basisfuncties van een computer begrijpen. Internetten, je e-mail checken en een verslag typen in Word behoren tot deze basisfuncties. Echter zijn er ook genoeg functies en programma’s die op een computer staan die voor sommige mensen nog altijd lastig te begrijpen zijn. Een van deze programma’s is van Microsoft, namelijk Excel.

Met Microsoft Excel kun je data verwerken, berekeningen maken en datasheets maken. Als je echter in de taakbalk van Excel gaat kijken, dan kunnen de vele functies je nog weleens te veel worden. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden die je kunt toe passen. Mocht je meer van Excel willen leren dan kun je eens een bekenden vragen of zij jou kunnen helpen. Je kunt natuurlijk ook een excel cursus online volgen. Hiermee leer je stap voor stap de basiskennis van Microsoft Excel kennen.

Excel voor beginners en voor gevorderden

Met een excel cursus online kun je kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden. Deze zijn voor beginners en gevorderden. Moet je alles nog leren? Begin dan met de cursus voor beginners. Elke stap wordt uitgelegd aan de hand van een voorbeeldopgave. Dit voorbeeld kun je altijd bekijken. Daarnaast zul je zelf ook oefeningen moeten doen, zodat de handelingen vanzelf gaan uiteindelijk. Als je uiteindelijk de basisprincipes kent, dan is het wellicht tijd voor de cursus voor gevorderden. Hiermee zul je een echte Microsoft Excel expert worden.

https://compu-academy.nl/cursus-excel-online/