Gem Jobs
Image default
Entertainment

Zaalverhuur Zwolle voor al uw gelegenheden

Met zaalverhuur Zwolle bent u verzekerd van je juiste locatie voor al uw gelegenheden. Doordat wij voorzien in meerdere diverse zalen kunt u namelijk bij ons terecht voor wanneer u een locatie zoekt voor uw gelegenheid. Van bruiloft tot verjaardag, en van personeelsfeest tot een presentatie: wij helpen u graag bij uw gelegenheid en luisteren graag naar uw wensen. Onze zalen hebben de juiste apparatuur aanwezig waardoor alles bij ons mogelijk is. Wij staan u graag ter woord over alle mogelijkheden van zaalverhuur Zwolle!

Met zaalverhuur Zwolle zal alles voor u geregeld worden

Een zaal huren voor een speciale gelegenheid, groot of klein, kan soms best lastig zijn. U wil immers niet te veel betalen voor een zaal en de locatie moet makkelijk te vinden zijn door uw gasten. Wanneer u bij ons een zaal huurt bent u verzekerd dat u nooit te veel betaald voor de zalen en dat de locatie door iedereen te vinden is. Wij beschikken over drie diverse zalen, waarvan de grootste zaal geschikt is voor gelegenheden met 1000 gasten.

Wanneer u een zaal bij ons huurt en uw wensen doorgeeft, zullen wij ervoor zorgen dat de zalen al klaar zijn voordat u arriveert. Zo zullen wij de zalen met het juiste aantal stoelen voorzien en zal het andere apparatuur zoals een projectiescherm al aangesloten zijn. Hierdoor hoeft u hier zelf niet meer naar te kijken en hoeft u alleen nog maar eventuele versieringen of hands-out neer te leggen. Bij zaalverhuur Zwolle is het ook mogelijk om eventuele stoelen en statafels neer te zeten.

oor uw gasten bieden wij ook de mogelijkheid om catering te houden. Dit is mogelijk met een lunch of het rondbrengen van diverse kleine hapjes. Uw gasten zullen aan niets ontbreken. Bel ons vandaag nog voor de mogelijkheden en wij laten u graag onze verschillende zalen en de bijkomende mogelijkheden zien!