Gem Jobs
Image default
Cadeau

Een perfect cadeau voor je vader of man? Seiko herenhorloges.

Een perfect cadeau voor uw lieve vader of man. Een cadeau om niet meer te vergeten, een pracht om de pols. Seiko horloges zijn vol van kwaliteit en zien er stralend uit. De horloges zien er geweldig mannelijk uit. Wilt u een meer weten over Seiko Prospex en zijn modellen? Lees vooral verder.

Wie is Seiko?

De oprichter van Seiko opende op zijn 21e midden in het centrum een bescheiden winkeltje, waar normale klokken werden gerepareerd en onderhouden. Een rustig begin resulteerde in een hard groeiende zaak, na een aantal jaar groeide Kintaro Hattori uit tot een fabriek waar daadwerkelijk klokken werden gefabriceerd. Dit was een mijlpaal in Kintaro Hattori zijn leven, waar hij begon met een klein bescheiden winkeltje groeide hij uit in een welbekende fabriek. Kintaro bedacht een streefgedachte, ‘’Always one step ahead of the rest.’’ Dit bracht hem aan de top. Op het heden wordt door de achterkleinzoon van Kintaro het bedrijf gerund.

25 december 1969 is een belangrijke dag in de geschiedenis van Seiko. Seiko realiseerde het eerste quartz polshorloge op de wereld, niemand anders was hem voor. ‘’Always one step ahead of the rest.’’ Tot op het heden ontwerpen en realiseren Seiko prachtexemplaren van horloges voor mannen en vrouwen.

De Seiko Prospex Diver Automaat

De Seiko Prospex special edition is een pracht om een man zijn pols, het straalt kwaliteit, professionaliteit en zelfvertrouwen uit. Dit Duikershorloge beschikt over alle kwaliteiten die een duikhorloge nodig heeft. Dit horloge is uitgerust met een prachtig en kwaliteitsvolle mechanisch uurwerk, ook creëert dit horloge energie uit bewegingen. Dit maakt het horloge uiterst betrouwbaar om mee te duiken. Dit horloge is tot 20 atm. waterdicht en heeft een gehard mineraal glas die een anti-reflectie coating bezit. Een echte aanwinst.

Seiko Premier

Dit klassieke horloge straalt professionaliteit uit, het geeft een man in pak een representatieve uitstraling. Een horloge als zakenman is erg belangrijk, het weergeeft prestaties en prestatiegerichtheid. Dit prachtexemplaar heeft een mooi edelstalen horlogekast, Een croco print zwart lederen print en een uiterst perfecte witte wijzerplaat. Het horloge is spatwaterdicht tot 3 atm. En heeft een erg fijne datum functie.

Heeft u genoeg gelezen over Seiko en zijn horloges? Twijfel dan niet meer en bezoek Juwelierswebshop vandaag nog. Juwelierswebshop biedt u vele modellen van Seiko aan, hier zit gegarandeerd de juiste voor uw vader of man tussen. Neem een kijkje in het horloge aanbod van Juwelierswebshop.

https://www.juwelierswebshop.nl/

Gerelateerde artikelen

De mogelijkheden voor een kerstpakket in Almelo

Het oplossen van een Rubik’s Cube