Gem Jobs
Image default
Bedrijven

Zuinige verlichting in de winkel en etalage

LED Design Holland – expert op het gebied van LED winkelverlichting, industriële lampen, LED verlichting kantoor en showroom armaturen – heeft de afgelopen jaren heel wat bedrijven bijgestaan tijdens de inkoop en installatie. We beschrijven kort een paar van die projecten.

Voor Atlas Copco in Oosterhout wist het LED Design Holland team een structurele besparing van 57% op jaarbasis te realiseren. Atlas Copco is marktleider op het gebied van moderne luchtcompressoren, lucht droogmachines, blowers en gasgeneratoren. Er wordt aan verschillende industriële takken geleverd en hierbij wordt voor 100% tegemoet gekomen aan de eisen per branche. De investering in LED lampen heeft Atlas Copco Oosterhout binnen 3,2 jaar terugverdiend. Dat is een mooi resultaat. Het geld kan vervolgens gestoken worden in bijvoorbeeld geïntegreerde stabiele perslucht bronnen voor ziekenhuizen, tandheelkundige praktijken, veterinaire laboratoria en andersoortige klinische werkomgevingen.

Het samenwerkingsverband tussen LED Design Holland en Blue Water Shipping resulteerde eveneens in een terugverdientijd van 3,2 jaar. De besparing is uitgekomen op een prachtige 91%. Blue Water Shipping biedt wereldwijd logistieke diensten aan. Er wordt zowel over water als over de weg vervoerd. Industriële gepalletiseerde ladingen waaronder temperatuur-gecontroleerde vrachten met consumptiegoederen worden door Blue Water Shipping van A naar B gebracht. Recent is een lijndienst tussen Noord-Azië en Papoea Nieuw-Guinea toegevoegd.

BeautyX – een populaire keten op het gebied van parfum, make-up en huidverzorging – heeft ook zaken gedaan met LED Design Holland. In de vestigingen Amsterdam, Naaldwijk, Pijnacker en Rijnsburg werden alle lampen door moderne LED’s vervangen. Dankzij een lichtplan op maat en inkoop tegen scherpe prijzen krijgen de winkels een energienota die een stuk lager uitvalt dan voorheen.

Lijkt het u wat om de volgende keer ook in dit mooie rijtje te worden genoemd? Dat is zeker mogelijk! LED Design Holland heeft een kantoor in Breda, maar klanten uit het hele land zijn meer dan welkom. U kunt profiteren van allerlei voordelen en krijgt een 3D-lichtplan dat helemaal is toegesneden op uw bedrijf. Als u het online samenwerking formulier invult, wordt u snel teruggebeld om een kennismakingsgesprek in te plannen.

https://www.leddesignholland.nl