Gem Jobs
Image default
Dienstverlening

De kwalitatief hoogwaardigste Douglas Jones tegels vindt u in Dordrecht

Momenteel behoren betonlooktegels tot een ware trend op badkamer- en keukengebied. De tegels passen zowel binnen een moderne als een industriële ruimte en geven deze de robuuste uitstraling van beton, zonder dat u te maken krijgt met nadelige eigenschappen van dat materiaal, zoals zijn ruwheid en het feit dat water en vuil hier makkelijker in achterblijven. Schaft u betonlook tegels of andere Douglas Jones tegels in Dordrecht bij dé specialist op dit gebied aan, dan creëert u een keuken of badkamer met de uitstraling die u wilt én een zeer hygiënisch karakter.

 

Ontdek keramische Douglas Jones tegels

De afgelopen jaren zijn de Douglas Jones tegels, die een onderdeel van het Spaanse Porcelanosa zijn, enorm in opkomst. Niet zo verwonderlijk, want de tegels staan bekend om hun zeer hoge kwaliteit, luxueuze uitstraling én duurzaamheid. De Douglas Jones tegels worden met het scherpste oog voor detail en de inzet van de nieuwste technologische ontwikkelingen vervaardigd. Zo kunnen de prachtigste tegels worden vervaardigd. Het grootste deel van de collectie betreft keramische badkamer- en keukentegels.

 

Deskundige adviezen omtrent tegels en overige diensten

Al sinds 1994 is het bedrijf Fravo Tegels in Dordrecht in tegels en natuursteen gespecialiseerd. Wilt u deze tegels in Dordrecht bekijken? Dan kunt u een bezoek aan de ruime tegelshowroom van deze tegelhandelaar brengen. De medewerkers die daar aanwezig zijn, voorzien u graag van deskundige adviezen. Ook zullen zij u desgewenst informeren over de andere diensten die door het bedrijf worden aangeboden, zoals tegelzetten en het plaatsen van vloerverwarming.

 

Ontdek het ruimste aanbod aan tegels van enkel toonaangevende producenten

Fravo Tegels is een tegelhandel die jarenlange vertrouwensbanden onderhoudt met gerenommeerde fabrieken in Zuid-Europese landen als Spanje, Portugal en Italië, maar ook Turkije en Duitsland. Er wordt enkel ingekocht bij toonaangevende fabrieken die zichzelf marktleider op tegelgebied mogen noemen, zodat u als klant verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf kan vrijwel alles leveren wat er op tegelgebied mogelijk is. Ontdek de tegels en services van dit bedrijf vandaag nog!