Gem Jobs
Image default
Aanbiedingen

De staalconstructie op maat: een ontwikkeling passend bij de steeds beter geïnformeerde particulier

Mede dankzij de crisis op de woningmarkt krijgen sommige trends een extra duwtje in de rug. Zo gaan sommige woningbezitters in plaats van een verhuizing over tot een grondige renovatie van hun huidige woning en kiezen anderen ervoor om zelf een huis te ontwerpen. Dat betekent dat men binnen de bouwbranche steeds flexibeler en inventiever dient te worden om aan de eisen van deze specifieke groep particulieren te voldoen. Kiest u voor een woning op basis van een staalconstructie op maat? Dan is R.E.M. Techniek daarbij uw betrouwbare partner.

De vele voordelen van staalbouw voor woningen

Staalbouw voor woningen is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een woning met grote, open ruimtes. Dankzij het staalskelet hebben buitenmuren geen dragende functie en eigenlijk zijn ook binnenmuren niet noodzakelijk. U laat deze enkel plaatsen wanneer u dit zelf wenst. Ook past staalbouw voor woningen bij liefhebbers van de industriële stijl. Bovendien is staalbouw flexibel; wanneer u in de toekomst aanpassingen aan uw woning wilt doen, is er van alles mogelijk.

Oplossingen voor alle technische uitdagingen

De hierboven genoemde specialist op het gebied van staalbouw staat bekend om zijn expertise en veelzijdigheid. Men spreekt er niet van technische problemen, maar van technische uitdagingen. Uitdagingen waarvoor men altijd oplossingen weet te vinden en daarbij de wensen van de klant altijd helder voor ogen houdt. De expert kan worden ingeschakeld voor het gehele project rondom de realisatie van een staalconstructie op maat. Van elke projectfase wordt u nauwkeurig op de hoogte gehouden. Een insteek die past bij vandaag de dag.

100% expertise

R.E.M. Techniek uit de omgeving van Heerhugowaard is gespecialiseerd in de toepassing van staalbouw in verschillende soorten panden. Behalve met staalbouw voor woningen heeft men ook ruime ervaring met bedrijfspanden. Wilt u een staalconstructie op maat laten maken? Dan bent u bij deze expert aan het juiste adres. Het bedrijf kan tevens worden ingeschakeld op het gebied van machinebouw, transportbanden, intern transport en hijsbegeleiding.