Gem Jobs
Image default
Aanbiedingen

De perfecte lunch in drie simpele stappen

De lunchpauze is het leukste moment van je werkdag. Je kan gezellig met je collega’s praten onder het genot van een heerlijke lunch. Althans, dan moet je deze wel verzorgd hebben. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In deze blog zorgen we ervoor dat jij de perfecte lunch hebt voor je volgende lunch in drie simpele stappen. Lees dus snel verder!

  1. Laat je inspireren

Het moeilijkste gedeelte van je lunch, is bedenken wat je wilt gaan eten. Gelukkig is hier online erg veel inspiratie voor te vinden. Sociale media zoals YouTube, Pinterest en TikTok hechten veel waarde aan creatieve, behulpzame processen zoals het maken van een lekkere lunch. Zoek op een gerecht of ingrediënt waar jij écht zin in hebt, en vind verschillende lunches waar jij misschien zelf nooit aan had gedacht. Een lunch hoeft namelijk niet enkel te bestaan uit een paar broodjes: er zijn talloze opties die jou een lekkere, gezonde lunch kunnen bezorgen. Gelijk een leuk gespreksonderwerp voor jou en je collega’s!

  1. Maak de lunch

Nu jij het perfecte recept hebt gevonden, is het tijd om deze te maken. Je kunt ervoor kiezen om een lunch te maken met ingrediënten die jij al in huis hebt, zodat je hiervoor niet de deur uit hoeft. Toch kan het ook leuk zijn om juist de deur uit te moeten voor je lunch: dit geeft jou extra motivatie om jouw droomlunch te maken. Kies jij voor een gezonde yoghurt, of ga je toch voor een rijk belegde sandwich? 

  1. Neem de lunch mee in je lunchpot!

Het kan lastig zijn om bepaalde lunches succesvol mee te nemen. MyMepal heeft hier de perfecte oplossing voor, namelijk de lunchpot. Hierin kan jij je lunch gemakkelijk meenemen, aangezien deze uit twee delen bestaat die je van elkaar kan scheiden. Zo kun je de yoghurt in de ene helft doen, en je muesli of fruit in de andere. Hierdoor houd jij je lunch vers en kun je er het meest van genieten tijdens je lunch. Ook leuk: bij MyMepal ontwikkel jij je lunchpot ook nog eens helemaal zelf. Dit biedt je de mogelijkheid om hem in je lievelingskleur te bestellen, of om hem helemaal toe te eigenen door je naam erop te zetten. 

 

https://www.mymepal.com/