Gem Jobs
Image default
Dienstverlening

Deze verhuurmakelaar helpt u met het verhuren aan expats in Amsterdam

Haagen & Partners is dé verhuurmakelaardij wanneer u interesse hebt in het verhuren aan expats in Amsterdam. Zij hebben een breed netwerk en vele woningopties voor buitenlandse medewerkers van internationale bedrijven. Zij bieden zowel ondersteuning voor de expats en bedrijven zelf als voor de verhuurders van woningen in Amsterdam. Bent u een verhuurder? Dan neemt deze makelaardij u alle zorgen uit handen. Zo nemen ze, indien gewenst, het gehele beheer op zich. Op het vlak van technisch beheer denkt u aan noodzakelijk onderhoud (dit wordt opdracht gegeven aan leveranciers) en zijn zij de contactpersoon voor de huurder. Op het vlak van financieel beheer denkt u onder andere aan facturatie, incasso’s, jaarlijkse huurprijsaanpassingen en debiteurenbewaking. Kies voor enkel financieel- of technisch beheer of combineer de twee wanneer u gaat verhuren aan expats in Amsterdam.

Deze makelaardij staat ook klaar voor de huurder

Als expat kan het een spannende tijd zijn, wonen in een onbekende stad en werken met mensen die hij of zij nog niet kent. Haagen & Partners vindt het daarom belangrijk om ook voor expats steun te bieden wanneer zij net naar Amsterdam verhuizen. Zij doen dan ook het volgende:

  • Geschikte woonobjecten zoeken
  • Samen met de expat de woning bezichtigen
  • De onderhandelingen betreffende het huurcontract
  • Contracten opstellen en controleren
  • Tijdens de huurperiode alle vragen beantwoorden

Ook de kleinere dingen, zoals leuke bezigheden en bezienswaardigheden in Amsterdam, de werking van telefonie en internet, energie, belastingen etc., worden verteld aan de expat.

Meer informatie vind u op de website

Heeft u interesse in het verhuren aan expats in Amsterdam of bent u degene die op zoek is naar een woning voor uw buitenlandse medewerker? Bekijk dan eens de website om meer informatie te ontdekken. Heeft u nog vragen of wilt u direct in contact komen met een van de werknemers? Aarzel dan niet om via de contactgegevens contact op te nemen.

https://haagen-partners.nl/