Gem Jobs
Image default
Dienstverlening

Grote bestanden versturen

Nu we zeker tegenwoordig meer en meer foto’s, video’s en presentatie met onze klanten en relaties delen, is het zaak ervoor te zorgen dat de bestanden ook op juiste en veilige wijze afgeleverd worden. Want als u grote bestanden als video’s, 3D tekeningen, software, packages, illustraties en RAW-foto’s dan lukt dat vaak niet per mail. Bovendien kost het vaak veel te veel tijd. Grote bestanden versturen vraagt om maatwerk en veiligheid. Want uiteraard wilt u ook niet dat de door u gestuurde informatie op straat komt te liggen.

 

Minimaliseer de risico’s

Door te kiezen voor secudoc.nl als u grote bestanden verstuurt, minimaliseer je de risico’s. De gegevens worden versleuteld verstuurd waardoor online veiligheid zeker is. Bovendien wordt gebruik gemaakt van end-to-end encryptie en een veilige SSL verbinding. Bij deze aanbieder van grote bestanden versturen kunt u gemakkelijk bestanden tot 50 GB versturen. Doet u dat vaker, dan kunt u prima een abonnement afnemen. Behalve grote bestanden versturen kunt u kiezen voor extra’s in de vorm van digitaal ondertekenen, het terugtrekken van bestanden en secundaire authenticatie.

 

Zekerheid voor u en de ontvangende partij

Op deze manier wordt het versturen van grote bestanden prettig, zeker in de wetenschap dat u volledig veilig werkt. Het werkt allemaal erg gemakkelijk. U uploadt de te versturen bestanden en verzendt een upload verzoek aan de ontvangende partij. Vervolgens krijgt u een melding als het verstuurde bestand door de ontvanger gedownload is. Zo hebt u dus ook de zekerheid dat de ontvanger uw bestanden ook echt gekregen en gezien heeft. U bouwt door voor deze manier van grote bestanden versturen te kiezen niet alleen zekerheid voor u zelf in, dat doet u ook meteen voor de ontvangende partij. U kunt tegenwoordig niet voorzichtig genoeg zijn. Daarom verdient het versturen van grote bestanden extra aandacht en dient u rekening te houden met de veiligheid. Kiezen voor secudoc.nl en u wet zeker dat uw bestanden veilig op de plek van bestemming komen.