Gem Jobs
Image default
Woning en Tuin

Turbobeton: geschikt voor alle kleine en grote projecten

Turbo beton biedt als groot voordeel dat het à la de minute te gebruiken is en zeer snel uithard in een kwartier tijd ongeveer. Voor opvullingen van gaten is betonmortel niet de handigste keuze, aangezien het een lange droogtijd kent en zich niet leent om een gat op te vullen.

Doordat turbo betonmix direct wordt gemengd in de kuil, heb jij er vrij weinig werk aan. Het gebruik van turbobeton voor kleine tuinprojecten kan ervoor zorgen dat je jouw klus binnen een dag geklaard hebt, in tegenstelling tot dagen wachten wanneer je besluit te werken met betonmortel. Je koopt turbo beton bij Betondingen

Veilig aan de slag met turbo beton

Turbo beton is ongelooflijk droge poeder, houd hier rekening mee indien je buitenshuis aan de slag gaat met turbo betonmix. Zodra je het in de kuil giet die je wilt verharden, kan de poeder overal heen vliegen wanneer er wind staat. Het is dus verstandig om tijdens een windstille dag aan het werk te gaan.

Correct gebruik van turbo beton

 

Het is verstandig om te zorgen dat de omgeving goed beschermd is tegen deze poeder. Je wilt namelijk niet dat jouw tuinmeubels of tuintafel onder poeder van de turbo beton zit. Gebruik een masker om te voorkomen dat je het inademt en om jezelf zo goed mogelijk tegen het materiaal te beschermen. Het is ook beter om lange mouwen en handschoenen te dragen tijdens het werken met turbo beton. Beton bevat namelijk kalk. Wanneer jouw huid met regelmaat wordt blootgesteld aan deze componenten kan het de huid beschadigen.

https://www.betondingen.nl/