Gem Jobs
Image default
Woningen

Het makelaarskantoor “Strawberry”

 

Het makelaarskantoor “Strawberry” in Brugge is opgericht om uw verblijf in het resort comfortabel te maken. Als u op zoek bent naar waar u een appartement in Brugge kunt huren, ga dan naar het gedeelte Appartementen en prijzen en kies de appartementen die u mooi vindt.

Wij organiseren al 12 jaar huurappartementen over de hele wereld. Strawberry weet zeker dat perfecte zuiverheid voorop moet staan. Het Vastgoedbureau “Aardbei” verhuurt moderne appartementen die zijn uitgerust met de beste huishoudelijke apparaten. Nieuwe meubels, geweldige badkamer, prestigieuze ruimte en vriendelijke houding – u zult er zeker van houden.

Waarom is het echt de moeite waard om een ​​appartement in Strawberry te huren?

De badplaats Brugge is blij om gasten te zien. En “Strawberry” zal u voorzien van de beste appartementen in de stad. Omdat ons doel is om de beste te zijn. Alleen in “Strawberry” vindt u een aangenaam design, moderne huishoudelijke apparaten, een koffiezetapparaat, maar ook strandlakens en een strandtas. Het huurschema is simpel: een snelle online boeking op de website, een telefoontje van de beheerder en je aankomst in de prachtige stad Brugge.

Onze naam weerspiegelt de essentie van de aanpak. Aardbeien zijn zo’n bekende, lieve en heerlijke bes. We behandelen onze klanten met begrip en aandacht, als een geliefde, als de meest welkome gast. Vertrouw op professionals en kies hier een appartement te huur.

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/