Gem Jobs
Image default
Marketing

Hoe creëer je een goede mix content voor je Social Media marketing?

Ieder bedrijf dat zijn eigen Social Media kanalen beheert weet hoeveel tijd er zit in het bedenken, maken en creëren van een goede content mix. Dat kan ook een reden zijn waarom jij je Social Media beheer wil uitbesteden. In dit artikel lees je welke tools je kan gebruiken, welke apparatuur handig is voor het maken van de content en hoe je het kan bewerken.

Wat is een goede Mix?

Voordat we verder duiken in de apparatuur en het bewerken van content is het goed om te weten dat het afwisselen van content goed werkt. Dus de ene keer een video en de andere keer een foto. Een foto kan je altijd nog aankleden met je logo en een video kan je de ene keer maken van een product en de andere keer met een persoon die wat verteld over een product of de trends in de markt.

Welke apparatuur is handig?

Tegenwoordig heb je voor het maken van foto’s en video’s geen dure camera nodig. Heb je een redelijk recente telefoon, dan is dit meer dan voldoende! Daarnaast kan je gebruik maken van een gimbal voor het filmen, zodat je beeld redelijk stabiel is. Wat een gimbal is? Een gimbal is een stabilisator die ervoor zorgt dat je camera of telefoon zo min mogelijk bewegen.

Wil je een keer een video opnemen waar er meer wordt verteld over een product, bedrijf of de trends; dan kan het geen kwaad om te kijken naar een goed microfoon met een lavalier om kwaliteit van het geluid te verbeteren. Er is namelijk niks zo vervelend als je mooi beeld hebt, maar slecht geluid!

Bewerken.

Daarnaast wil je voor je foto’s een vast formaat hebben waar je de foto’s in kan zetten met je logo erin verwerkt en wil je de video’s natuurlijk wel een beetje bewerken.

Dit kan in gratis applicaties zoals vn video editor. Een online marketing bureau zal hoogst waarschijnlijk gebruik maken van professionele tools, maar deze gratis tools zijn prima voor minder groot gebruik.

https://allinone-media.nl