Gem Jobs
Image default
Mode en Kleding

Hoeveel tassen heeft de gemiddelde vrouw?

Hoeveel tassen heeft de gemiddelde vrouw?

De meeste vrouwen hebben meerdere tassen in hun kast hangen. Gemiddeld genomen heeft iedere vrouw wel 3 tot 6 tassen in de kast hangen of liggen. Je zou dan ook heel goed kunnen zeggen dat er voor iedere gelegenheid een tas in de kast hangt. Over het algemeen kunnen het zowel grote als kleinere tassen zijn. Er is voor alle soorten gelegenheden wel een tas te vinden. Maar welke tassen kom je dan het meest tegen in de kast van een man of een vrouw? In deze blog lees je alles over welke tassen het meest worden gebruikt door mannen en vrouwen.

Welke tas wordt het meest gebruikt door een vrouw?

De meeste vrouwen maken gebruik van een schouder tasje. De naam van deze tas verklapt al dat het een tas is die je aan je schouders kan hangen. Deze tas is te verkrijgen in allemaal verschillende maten en kleuren. 

Wanneer je denkt dat je van plan bent veel spullen mee te gaan nemen is het verstandig als je een wat groter formaat schoudertas meeneemt. Als je maar kort weg gaat en niet veel hoeft mee te nemen dan kan je een kleiner formaat schoudertas 

Welke tas wordt het meest gebruikt door een man? 

Ook mannen nemen wel eens een tas mee als ze weg gaan. Over het algemeen hangen ze dan een crossbody tas heren over hun schouders heen. Deze tassen zijn vaak net genoeg om je telefoon, sleutel en wat geld in te kunnen bewaren. 

De crossbody tassen hebben vaak een stoer uiterlijk. Mannen voeren zich bij het dragen van een crossbody vaak heel zeker en dat zal je dan ook merken aan hoe hij zich zal gedragen. Dit is dan ook een van de redenen waarom deze tassen zo bekend zijn geworden. 

Waar vind je dan allemaal van die mooie stoere tassen? 

Als je goed gaat kijken dan vind je heel veel verschillende soorten merken tassen te vinden. Maar als je lang wil genieten van een tas, dan is de micmacbags sale echt the place to be! Tijdens deze uitverkoop kan je de leukste en beste tassen scoren voor leuke prijzen. 

In de collectie van micmacbags vind je veel verschillende soorten tassen, maar ook hebben zij portemonnees die heel goed bij de tassen zouden passen. Dus niet alleen voor een leuke tas, maar ook voor een hippe bijbehorende portemonnee kan je er terecht.