Gem Jobs
Image default
Mode en Kleding

Regenjassen met stijl dragen

Regenjassen met stijl dragen

Hoewel regenjassen meestal meer functionele kleding zijn, kun je ze nog steeds gebruiken om je modieus te kleden. Er zijn verschillende regenjassen zoals een rains regenjas heren met verschillende stijlvolle ontwerpen. Je kunt eenvoudig online winkelen of naar een lokale winkel gaan. Regenjassen zijn echter niet zoals overhemden. Het heeft niet hetzelfde vermogen om ontwerpen zoals artstyle-afdrukken en enorme kleurencombinaties over te dragen. Om jezelf er stijlvol uit te laten zien terwijl je regenjassen draagt, moet je een aantal stappen volgen. Dit is misschien niet voor iedereen, maar het is een eenvoudige manier om een ​​regenjas met stijl te dragen. Deze stappen omvatten het kiezen van een goed ontwerp, het kiezen van een kleurenschema en het matchen met de juiste accessoires. Door deze stappen te volgen, kan zelfs de saaiste regenjas een zeer trendy outfit worden. Houd er rekening mee dat mode een zeer subjectieve aangelegenheid kan zijn. Het hangt meestal af van je persoonlijke voorkeur wat je zou willen dragen. Mode evolueert ook voortdurend, wat betekent dat sommige hier genoemde tips in de toekomst verouderd kunnen zijn.

Regenjas ontwerp

Je regenjas zal dienen als je buitenste laag kleding. Dat betekent dat het het grootste deel van je stijl zal dragen. Er zijn verschillende merken regenjassen waar je uit kunt kiezen zoals rains en maium. Elk merk heeft verschillende soorten regenjasontwerpen. Het is belangrijk om de lengte, kleur, aantal zakken, capuchon, kraag, mouwen en algemene uitstraling te controleren. Daarnaast moet je ook kijken naar het soort stof dat elke regenjas heeft. Stoffen kunnen ook het uiterlijk van regenjassen beïnvloeden. Sommige regenjassen kunnen verschillende logo’s en emblemen bevatten. Deze zijn prima zolang het op een redelijk formaat of aantal afdrukken blijft. Door te veel logo’s en emblemen zie je er vaak uit als een wandelende bewegwijzering of poster, vooral omdat de meeste regenjassen meestal lang zijn.

Kleurenschema

Het kiezen van een combinatie van kleuren is een van de factoren die de grootste bijdrage zullen leveren aan je uiteindelijke look. Daarom moet je naast het kiezen van een kleur voor je lange of winter regenjas, ook een kleur kiezen voor de andere kledinglagen die je gaat dragen. Voor een goed kleurenschema kun je neutrale kleuren combineren, zoals grijs, wit, rug, bruin, marineblauw en olijfgroen. Dit zijn meestal de kleuren die elkaar heel goed kunnen aanvullen. Je moet geen verschillende kleuren kiezen die met elkaar botsen of er gek uitzien als ze met elkaar worden gecombineerd, zoals paars en groen of geel en oranje.

Accessoires

Kledingaccessoires spelen ook een grote rol bij het helpen er stijlvol uit te zien. Dit zijn meestal handschoenen, hoeden, tassen, brillen en schoensjaals. Natuurlijk moet je ook de kleur van deze kledingaccessoires matchen met je hoofdkleding. Zorg er echter voor dat je niet te veel accessoires draagt. Het type seizoen of het weer kan meestal als richtlijn dienen voor wat voor soort accessoires geschikt zijn om te dragen. Dat komt omdat te veel accessoires je erg bezwaard kunnen maken.