Gem Jobs
Image default
Mode en Kleding

Birkenstocks voor groot en klein

Door het uitzonderlijke comfort te combineren met een direct herkenbare styling is het geen verrassing dat Birkenstock-schoenen zo’n populaire keuze zijn. Bij The Little Green Bag hebben we een selectie van dit favoriete schoeisel, waaronder sandalen, sliders en teenslippers. Elk paar heeft die kenmerkende schokdempende en gevormde zool, gecombineerd met verschillende gekleurde bovendelen, variërend van patentzwart tot pastelblauwe stijlen. Het Duitse merk maakt al bijna tweeënhalve eeuw kwaliteitsschoenen en dat comfortabele kurkvoetbed is al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw een begrip – dat is veel expertise op het gebied van schoenmakerij.

Een keuze uit de schoenen van Birkenstock 
Birkenstock sandalen zijn geliefd om hun eenvoud en makkelijke styling. Ze hebben dit seizoen zacht gedempte tinten aan hun palet toegevoegd, die de warme, natuurlijke tinten van het kurkvoetbed perfect aanvullen. Kijk uit naar ontwerpen met metallic banden, of naar een klassieke Birkenstock die bij elk kleurenschema past, kies een paar met een zwarte band. De Arizona serie heeft een grof tweebandjesontwerp of er is de single-strap Madrid met de kenmerkende enkele grote gesp.

Birkenstock voor kinderen
Het is gewoonweg logisch dat deze comfortabele en robuuste sandalen, met hun stevige zolen en gemakkelijk te gebruiken grote gespen, ideaal zijn voor kinderen. Er is ook een prachtige verscheidenheid aan Birkenstock-schoenen voor kinderen, waaronder “mini-me” ontwerpen die mooie, kleinere replica’s zijn van de volwassen stijlen. Probeer de vrolijke Rio of Taormina series voor meisjes, met hun felle en gedurfde prints. Het equivalent van de jongens is de levendige Milano-collectie die gebruik maakt van een leuk, kleurrijk palet dat perfect is voor de drukke jonge voeten in de zomer.