Gem Jobs
Image default
Mode en Kleding

Welke type bh’s kennen we?

Welke type bh’s kennen we?

Bh’s zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten en maten. Toch zijn er een aantal bh’s die extra populair zijn er daarmee ook het meest bekend zijn. Om je een idee te geven welke bh’s dit zijn en ook wat het belang is van het dragen van deze bh’s hebben we de 3 meest populaire varianten hieronder verder voor je uitgelicht. De kans dat jij ze allemaal kent is relatief groot, maar of je ook weet waarom het verstandig is een bepaalde bh op een bepaald moment te dragen, dat is wellicht net een stapje te ver. Doe hier dus je voordeel mee!

Sport bh 

Een sport bh is misschien naast de normale bh één van de meest gedragen bh’s onder de vrouwen. Een sport bh is namelijk niet alleen ontzettend fijn en comfortabel, maar voorkomt ook eventuele blessures tijdens het sporten. Vooral wanneer je veel beweegt, is het aan te raden een goede sport bh te dragen. Eén van de populairste merken is de freya sport bh, deze kun je kiezen is de variant sportbh met beugel, maar ook zonder beugel. Deze bh biedt je borsten extra ondersteuning tijdens het sporten, waardoor de kans op blessures tot het minimum wordt beperkt. 

Push up bh

De tweede variant bh die vaak wordt gedragen, dat is de push up bh. Niet alleen om je borsten groter te laten lijken, maar vooral om ze extra ondersteuning te geven. Eén van de populaire push up bh’s is de maximizer bh. Deze zorgt ervoor dat je borsten worden gelift, waardoor je op een natuurlijke manier een extra decolleté krijgt. Dit kan er voor zorgen dat  die ene jurk net een stukje mooier zit. Waar deze bh tot enkele jaren geleden vaak nog wel een taboe bleek, is dit inmiddels absoluut niet meer het geval.

Zwangerschaps bh

Deze bh wordt uiteraard niet door alle vrouwen gedragen, maar is wel immens populair onder de zwangere vrouwen. Logisch, want vooral in de eerste weken van je zwangerschap, heb je kans op gevoelige borsten. Door het dragen van een zwangerschaps bh wordt dit tegengegaan. De druk die je bh uitoefent zorgt ervoor dat je borsten weinig tot niet kunnen bewegen, ideaal dus wanneer je gevoelige borsten hebt. Wel is het goed te weten, dat je in plaats van een zwangerschaps bh ook kunt kiezen voor een sport bh. Houd er echter wel rekening mee, dat er enkele verschillen zijn tussen beide. Zo zal een sport bh een stuk minder flexibel zijn, wat ervoor kan zorgen dat je deze niet prettig vindt zitten.

 

Gerelateerde artikelen

De ultieme gids voor de beste kinderkleding in Europa

Scotch and Soda maakt de man

Birkenstocks voor groot en klein