Gem Jobs
Image default
Zakelijk

Je bedrijf verkopen of overdragen

Hoe zit een bedrijfsoverdracht in elkaar? Deze beslissing kun je beter niet alleen nemen. Er komt natuurlijk van alles bij kijken. Denk aan het financiële plaatje, en hoe kun je dit op de beste manier doen? Deze vragen komen altijd voorbij als het gaat over een bedrijf verkopen. Deze beslissing kun je niet makkelijk beantwoorden met ja of nee. Er zijn veel manieren op dit op te starten. Het is ook een beslissing met veel opties en veel te winnen en te verliezen.

 

Overdracht binnen de familie

Je zou er ook over kunnen nadenken om het bedrijf in de familie te laten. Aan de kinderen bijvoorbeeld. Natuurlijk moeten de kinderen hier achter staan. Overdracht binnen de familie kan plaatsvinden door verkoop tijdens leven, door een schenking of erfenis. Hier komt natuurlijk veel bij kijken en is het niet makkelijk om dit alleen te doen. De medewerkers bij IMK zijn hier in gespecialiseerd en willen je graag helpen om dit volledig uit te zoeken.

Dit bedrijf helpt ondernemers verder te komen. In de goede en in de slechte tijden staan zij naast de ondernemer en helpen de situatie uit te zoeken en te verhelderen, zodat er altijd de juiste oplossing komt.

Wil je liever zelf meer kennis opdoen? Neem een kijkje op de website. Dit bedrijf verzorgt ook trainingen. Hierdoor kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen en leer je in je eigen tempo en op een eigen plek! En om het compleet te maken, krijg je een erkend certificaat na het afronden van de training.