Gem Jobs
Image default
Energie

Redenen waarom u een elektricien moet bellen

Tenzij uw huis vrij recent is gebouwd, is het waarschijnlijk dat het elektrische systeem in uw huis een upgrade of reparatie door elektriciens nodig heeft. Nieuwe elektrische codes maken huizen veiliger en het is belangrijk om de veranderingen bij te houden. Nu de technologie in een snel tempo versnelt, groeit de behoefte aan stroom elke dag. Vooral oudere huizen staan ​​onder druk om aan de huidige elektrische eisen te voldoen. De symptomen zijn vrij duidelijk, maar worden vaak genegeerd of over het hoofd gezien. Laten we eens kijken waarom u misschien een elektricien moet bellen.

Je hebt veel defecte stopcontacten

Als add-ons met meerdere stopcontacten en stekker strips uw stopcontacten verstikken, werkt uw elektrische systeem boven de capaciteit. Extra circuits met duplex-contactdozen zijn nodig om de veiligheid en orde te herstellen. De oude normen zijn gewoon niet van toepassing. Als je een stopcontact of het deksel van een schakelaar verwijdert, vind je dan stukjes zwart rubber in de doos? Zijn de draden bedekt met een doek in plaats van plastic? Als u in een ouder huis woont en de antwoorden op de bovenstaande vragen zijn ja, dan betekent dit dat de isolatie op de draden gevaarlijk ontoereikend is voor de huidige elektrische behoeften.

Defecte circuit uitschakeling

Het is niet veilig om in de buurt van het water te gaan als het om elektriciteit gaat. Natte locaties zoals baden, keukens en bijkeukens, evenals geaarde gebieden zoals uw kelder of garage, vereisen nu stopcontacten die worden beschermd door aardlekschakelaars of GFCI’s. Een eenvoudige retrofit-installatie maakt uw huis conform en veilig. Als er al aardlekschakelaars in de buurt van gootstenen en vaatwassers zijn geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat de reset knoppen worden getest om er zeker van te zijn dat ze goed werken. Voelen stopcontacten, schakelaars of andere oppervlakken van elektrische systemen warm aan? Het probleem kan simpelweg te veel vraag op het circuit zijn, of iets veel gecompliceerder en gevaarlijker. Als uw huis in de jaren 60 is gebouwd of bekabeld, heeft het misschien zelfs aluminium bedrading die regelmatig moet worden gecontroleerd. Uw huis Het wordt niet beter, alleen ouder. Als uw huis meer dan 20 jaar oud is en u uw elektriciteitsvoorziening nog nooit hebt geüpgraded, heeft u mogelijk een ontoereikend gevaarlijk bedradingssysteem. Voor de veiligheid van uw gezin en uw eigen gemoedsrust, laat een elektricien het inspecteren en breng het in overeenstemming met de huidige code normen.