Gem Jobs
Image default
Auto's en Motoren

Volkswagen Kever motor bestellen

Is sleutelen aan uw luchtgekoelde Volkswagen Kever uw grootste hobby, en bent u van plan om zelf de motor te vervangen? Dan is Paruzzi de beste plek om naartoe te gaan voor de juiste kennis, advies en het bestellen van een goede Kever motor. Paruzzi is al 28 jaar lang de specialist als het gaat om het repareren en onderhouden van klassieke Volkswagens. Bij ons vindt u alle onderdelen die nodig zijn om uw favoriete klassieker volledig op te knappen of het nodige onderhoud te plegen. We hebben een zeer ruim assortiment aan onderdelen, zodat het juiste onderdeel er altijd tussen zit.

Paruzzi webshop

Naast een mooie showroom waar u terecht kunt om uitgebreid rond te kijken en de gewenste onderdelen te vinden, beschikt Paruzzi ook over een handige webshop. Op onze website vindt u het gehele assortiment aan onderdelen terug. Deze zijn gesorteerd op categorie, zodat zoeken eenvoudig is. U kunt ook direct op onderdeelnummer zoeken, zodat u direct het goede onderdeel kunt bestellen. Wij willen graag dat u precies weet wat u bestelt, zodat u geen onderdelen retour hoeft te sturen. Daarom vermelden we bij elk onderdeel alle informatie die u nodig heeft en is ook een duidelijke afbeelding toegevoegd. 

Informatie en advies

Op de website van Paruzzi vindt u niet alleen alle onderdelen die u bij ons kunt bestellen. U kunt hier ook terecht voor de nodige informatie, zoals handleidingen en technische gegevens. Dit kan ontzettend handig zijn bij het bevestigen van bepaalde onderdelen, zoals Kever velgen of remschijven.  En als u er zelf niet uitkomt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij leggen u graag uit welke stappen u kunt nemen om specifieke onderdelen te installeren. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Yerseke.

https://www.paruzzi.com/nl/