Gem Jobs
Image default
Auto's en Motoren

Laat een SPAL-ventilator monteren

Wilt u een SPAL-ventilator laten monteren? Wereldwijd zijn er bedrijven die het Italiaanse topmerk vertegenwoordigen. Zo’n bedrijf wordt ook wel een Original Equipment Manufacturer (OEM) genoemd. Ook in Nederland kent SPAL vertegenwoordigers, waaronder het bedrijf RDN. Als expert helpen zij u graag met de montage van een SPAL-ventilator en voorzien ze u van advies over het juiste exemplaar.

De montage op de juiste manier uitgevoerd

De installatie van een SPAL-ventilator kan op verschillende manieren. Een mogelijkheid is een speciale bevestigingsset met kunststof pinnen te gebruiken. Een andere wijze is het gebruik van metalen bevestigingstrips. Bij deze montage zekert een kunststofgedeelte de koelventilator in uw auto. Als specialist kan RDN u ook helpen met het uitzoeken van de juiste ventilator. RDN beschikt over een ruim assortiment. Voor de juiste keuze is de beschikbare ruimte in uw auto van belang. Als u twijfelt over de juiste afmetingen, kunt u het bedrijf dus om hulp vragen. De montage van de SPAL-ventilator kan vervolgens direct op de juiste manier verzorgd worden.

Ook dé specialist in airco’s

Ook voor allerlei andere diensten kunt u terecht bij RDN. Het bedrijf in Noord-Brabant is tevens gespecialiseerd in de condensor van de airco. Zonder een goed werkende condensor voorziet de airco uw auto niet van frisse lucht, dat zullen de specialisten van het bedrijf uit Noord-Brabant beamen. Het is dan ook van belang dat dit onderdeel altijd naar behoren functioneert. Hierin zijn de specialisten u graag van dienst.

Tips om problemen te voorkomen

Het allerbeste is natuurlijk problemen met de condensor van de airco voorkomen, zodat u RDN uit Noord-Brabant niet hoeft in te schakelen voor een reparatie. En dat kan ook. Een jaarlijkse aircocontrole valt altijd aan te bevelen. Daarnaast is het belangrijk om op warme zomerdagen voor vertrek altijd even de ramen te openen, zodat de meeste hitte vast kan ontsnappen. In de winter speelt er iets anders. Omdat u de airco minder of niet gebruikt wordt, loopt u door uitdroging het risico op lekkages. Om dit risico zoveel mogelijk te beperken, is het verstandig om de airco ook in de winter soms even aan te zetten. Als er een onderhoudsbeurt of toch een reparatie aan de condensor van de airco nodig is, kunt u een afspraak maken bij het bedrijf in Noord-Brabant. Dit doet u eenvoudig via de website.