Gem Jobs
Image default
Winkelen

Waar moet jij op letten bij het aanschaffen van een tweedehands wasmachine?

Veel gestelde vragen zoals welk merk moet ik aanschaffen? Welk type wasmachine moet ik aanschaffen? Er zijn vele merken, modellen, functies etc. Erg handig is dan ook om tips te krijgen over het aanschaffen van een tweedehands wasmachine!

Voor hoeveel toeren gaat u?

Veel mensen denken vaak ‘’Hoe meer hoe beter!’’ Dit is echter in veel gevallen niet juist. Een groot misverstand op het gebied wasmachines, is dat een 1600 tpm wasmachine beter is dan een 1400 tpm wasmachine. Het aantal toeren per minuut (tpm), het verschil tussen de twee tpm aantallen, is dat een 1400 tpm wasmachine beperkt centrifugeert. Dit is echter geen uiterst groot verschil, daarentegen is een 1600 tpm wasmachine 10 tot 15 procent duurder in de aanschaf. Lees uzelf goed in voordat u een tweedehands wasmachine aanschaft!

Voor welk vulgewicht kiest u?

De meest gestelde vraag tijdens het proces over het uitzoeken van een tweedehands wasmachine, is hoeveel vulgewicht is aangeraden? De meest verkochte wasmachines hebben een 7kg wastrommelcapaciteit. Een wasmachine met een grote trommelinhoud is alleen gewenst, wanneer een huishouden meer dan 4 personen telt. Dan wast u gemiddeld meer dan een ‘’standaard’’ huishouden. Fijn om te weten is het volgende, wat past er in een wasmachine met een capaciteit van 9kg? Het volgende: u kunt 10 handdoeken, 10 paar sokken, 4 spijkerbroeken en maar liefst 12 T-shirts.

Fijn om te weten! Heeft u een huishouden van of tot en met 4 personen? U wordt aangeraden om een wasmachine van 7 of 8 kg trommel inhoudt aan te schaffen. Heeft u een huishouden van of meer dan 5 personen? Kies dan voor een wasmachine met een trommelinhoud va 9kg of hoger. Zoek uw tweedehands wasmachine uit bij WGS-witgoed, een bedrijf dat u met een vriendelijke lach en professioneel hulp biedt.

Innovaties, zijn deze bruikbaar?

Er zijn de laatste tijd vele nieuwe innovaties op de markt gebracht, maar zijn deze zodanig nuttig of zijn deze onzinnig? Fijne en bruikbare innovaties zoals automatisch wasmiddellade reiniging is erg handig, u bent niet zelf de pineut om te gaan boenen op onbereikbare punten. Trommelreiniging programma’s zijn uiterst nuttig! U hoeft geen emmer met sop en een borstel klaar te zetten, want de wasmachine doet dit voor u! Onzinnige innovaties zoals een stoomfunctie, smartwash apps en addwash van Samsung zijn uiterst onnodig. U betaalt meer voor iets wat u niet nodig gaat hebben, maar de keus blijft aan u.

Wilt u meer weten over tweedehands wasmachines? Bij WGS-witgoed bent u aan het juiste adres! Dit prachtige bedrijf heeft een fijne denkwijze en een vriendelijke lach voor u klaar staan! Twijfel niet langer en neem een kijkje op de website!

 

 

https://wgswitgoed.nl/