Gem Jobs
Image default
Zorg

Geluk op de werkvloer

Geluk; een belangrijk onderdeel van ieders leven. Maar geluk is een vrij vaag concept en hoe bereik je dit punt van ‘geluk’ nou? Dit is een moeilijke vraag en voor iedereen om voor zichzelf te beantwoorden. Maar je kan wel altijd kijken naar een ‘gelukkigere werksituatie. Want geluk op de werkvloer betekend resultaat. Dit is voor beide de werknemer en de werkgever positief. Een gelukkige werker is effectiever, heeft minder ervaringen met stress en werkstress, toont minder absenteïsme en blijft langer bij de organisatie. Ook brengt een gelukkige werkomgeving veel voor het geluk van de individu zelf, wat natuurlijk het allerbelangrijkste is. Om dit geluk te vergroten kun je een training volgen bij Tailor You.

De Training Hapiness@work

De training Happiness@work van Tailor You biedt een aantal dingen. Na het volgen van de training weet u gelijk op wat voor manier u meer uit het werk kunt halen en werkplezier hierdoor kan vergroten. Daarnaast wordt er een stappenplan opgezet dat fungeert om u te ondersteunen van persoonlijke effectiviteit en werkgeluk. Dit stappenplan is niet alleen voor tijdens de training, maar ook nog bruikbaar voor de gehele periode na de training. Het zet in proces in motie waar je nog jaren de vruchten van kan plukken. De training duurt 7 sessies

De doelgroep van de training

De doelgroep van de training zijn mensen die het gevoel hebben niet alles uit hun werk te halen, en dit te willen verbeteren. Voor mensen die het gevoel hebben dat hun talent en kunnen niet genoeg tot uiting komen. Voor mensen die hun persoonlijk leiderschap willen vergroten op een dynamische en zeer inspirerende manier en hierdoor meer geluk in hun werk te kunnen vinden. Ook kan deze training van groot belang zijn voor bedrijven die duurzame inzetbaarheid willen creëren voor hun werknemers. Kijk hier voor meer informatie over alle trainingen van Tailor You.