Gem Jobs
Image default
Dienstverlening

Waar u aan moet denken bij het huren van een bestelwagen

Zit u eraan te denken om een bestelbus te gaan huren? Dan denkt u natuurlijk meteen aan de praktische zaken zoals; wat kost het huren van een bestelwagen? Wie mag er in rijden? En als u een personenbusje wilt huren, is dit kilometervrij? Dit zijn natuurlijk ook erg belangrijke zaken, maar er zijn ook andere zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u een bestelbus wilt huren. Lees verder en ontdek welke zaken dit zijn.

Wat gebeurd er als u schade rijdt aan een bestelwagen?

Het huren van een bestelwagen was vrij makkelijk, maar nu u er mee rijdt blijkt het toch wat moeizamer te gaan dan verwacht en u heeft per ongeluk wat schade gereden. Wat moet u nu doen? Het scheelt dat alle bestelbussen verzekerd zijn op verhuur en dit zal dan ook een deel van de gemaakte schade dekken. Maar een bestelbus huren komt niet zonder eigen risico, deze bedraagt 1500 euro en daar worden dan ook de eerste kosten mee betaald.

Pech op de weg, wat moet u nu doen?

Bent u een bestelbus of personenbus kilometervrij aan het huren? Dan is de kans groot dat u ook eens over de grens gaat kijken, in heel de Benelux mag u met deze wagens rondrijden. Maar wat nou als u pech heeft? Dan kunt u contact opnemen met een medewerker die werkt bij Blue Rent a Car. Zij zullen de wegenwacht naar u toe sturen, die ervoor zorgen dat u weer verder kan rijden in uw bus.

Ontdek waar u op moet letten bij het huren van een bestelbus

Wilt u een busje huren, dan is het zeker niet onbelangrijk om ook eens te kijken naar hoe het precies zit met de verzekering en wat u moet doen als u met pech op de weg staat. Een bestelwagen en een personenauto huren die kilometervrij rijdt, is erg fijn en voorzien van veel gemakken.