Gem Jobs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een bedrijf dat NK meststof verkoopt?

Op zoek naar een handelshuis voor de verkoop van mest mineralen en de hoogwaardige NK meststof? Overweeg dan je aankoop te doen bij Logimest, een bedrijf dat in Overijssel, in Noordoost Nederland is gevestigd. Mest is afkomstig uit de veehouderij en wordt daarna tot het optimale product verwerkt. Dit product kan worden toegepast op uiteenlopende gewassen in de akkerbouw. Het bedrijf is een samenwerking tussen verschillende kleinere bedrijven, namelijk Eijsink-Ankersmid, Baks Loonbedrijf, Korenblek en tot slot ook Hulter (bekend onder de naam Bio Verwerker Anerveen). De bedrijven beschikken over een eigen vaste kring van klanten en hebben vele jaren ervaring in het distribueren van mest, ook van NK meststof. Logimest kan steunen op de transportcapaciteit van de eigen aandeelhouders en heeft vaste afspraken voor de lange termijn met overige distributeurs. Nauwe banden zorgen voor een kwalitatief hoogstaand NK meststof product voor omgeving Overijssel en Noordoost Nederland.

Mestdistributeur en leverancier

Het bedrijf is bedreven in zowel mestdistributie van NK meststof als het afleveren van de meststoffen op locatie. Het bedrijf staat tot je dienst. Mocht je meer willen weten over de verschillende mogelijkheden? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen. Deze expert heeft talloze jaren ervaring met het afvoeren van mest en mest gerelateerde zaken in het oosten van het land. Een specialist inhuren voor het afvoeren van mest? Of op een andere wijze mestafzet of -distributie laten uitvoeren? Bundel nu de krachten met een lokale specialist, die alles voor je kan regelen. Er wordt gebruik gemaakt van de beste NK meststof. Capaciteit en kennis zijn gebundeld, waardoor het in staat is aan al je eisen te voldoen.

Ontdek een mesthandel van formaat

Op zoek naar een mesthandel met een goede reputatie en een uitstekend repertoire? Kies dan voor de bovenstaande partij. Het bedrijf vormt de schakel tussen aanbod en vraag van dierlijke NK meststof. Het bedrijf opereert niet alleen als leverancier van meststoffen, maar neemt ook distributie voor zijn rekening. Zo staat het overal in het oosten van het land voor je klaar.

https://www.logimest.nl/